Türkeş: İki sarhoş ile üç beş tane çakal...

MHP'li Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, ""Bana saldıranlara bir bakayım dedim; kimler açıklama yapmış bakayım dedim. İki sarhoş ile üç beş tane çakaldan ibaretler. Bunlara cevap vermeyi doğru bulmuyorum" dedi.Basın toplantısı düzenleyen Tuğrul Türkeş, G

Türkeş: İki sarhoş ile üç beş tane çakal...

MHP'li Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, ""Bana saldıranlara bir bakayım dedim; kimler açıklama yapmış bakayım dedim. İki sarhoş ile üç beş tane çakaldan ibaretler. Bunlara cevap vermeyi doğru bulmuyorum" dedi.

Basın toplantısı düzenleyen Tuğrul Türkeş, Geçici hükümette görev alma gerekçelerini anlatan MHP'li Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, partisinden kendisine yöneltilen eleştirilere de cevaplar verdi. Türkeş, makamları imtiyaz ve çıkar olarak algılayanların eleştirileriyle ilgilenmediğini ifade ederek, "Bazı dönemlerde memleket yaklaşımları kişisel çıkarların önüne geçer. Siyaset sistemi kilitleme değil, çözüm üretme sanatıdır. Benim yaklaşımım hep böyle oldu" diye konuştu.

Kendisini sert biçimde eleştirenlere de değinen Türkeş, "Bana saldıranlara bir bakayım dedim; kimler açıklama yapmış bakayım dedim. İki sarhoş ile üç beş tane çakaldan ibaretler. Bunlara cevap vermeyi doğru bulmuyorum" ifadelerini kullandı.

"MİRASYEDİ" SUÇLAMALARI

Tuğrul Türkeş, "mirasyedi" suçlamalarına da yanıt verdi. Miras yemenin dinen helal, kanunen de uygun olduğunu belirten Başbakan Yardımcısı, kendisine bu ithamı yöneltenlere, "Pekiyi siz kimin mirasını yiyorsunuz?" diye sordu.

BAHÇELİ'YE SESLENDİ

Ülkücü camiaya ve Devlet Bahçeli'ye de seslenen Türkeş, "Ben MHP mensubuyum ve partimi iktidar yaptım. Kimse beni partimden atamaz, ben partimi iktidar yaptım. İlla atılacaksam buna ilgili şahsiyetler değil, ülkücü camia karar verir" dedi ve 4 Eylüldeki olağanüstü kurultayı işaret etti.

7 Haziran'dan sonra MHP'nin takındığı tavrı doğru bulmadığını kaydeden Tuğrul Türkeş, istişarelerin sona erdiğini, sürekli her şeye hayır denmeye başlandığını anlattı.

Türkeş: İki sarhoş ile üç beş tane çakal...

Türkeş: İki sarhoş ile üç beş tane çakal...

Türkeş: İki sarhoş ile üç beş tane çakal...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler