Türkeş: Bunu saygıdeğer Bahçeli’ye sormanız gerekir

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, MHP'deki tartışmalarla ilgili, "Bunu saygıdeğer Bahçeli'ye sormanız gerekir. Ben AK Parti milletvekiliyim ve AK Parti'de çalışmayla devam edeceğim" dedi.Başbakan Yardımcısı ve Ankara Mille

Türkeş: Bunu saygıdeğer Bahçeli’ye sormanız gerekir

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, MHP'deki tartışmalarla ilgili, "Bunu saygıdeğer Bahçeli'ye sormanız gerekir. Ben AK Parti milletvekiliyim ve AK Parti'de çalışmayla devam edeceğim" dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Türkeş, Ankara İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. Türkeş, mazbatasını aldıktan sonra İl Seçim Kurulu'ndan çıkarken gazetecilerin sorularını cevapladı. Türkeş, Türkiye'nin önemli bir sınav verdiğini söyleyerek, "Bir seçim yenileme yaptık ve bu seçim yenilemede hem katılım oranı çok büyük hem vatandaşların büyük bir oranı seçime katıldı, oy verdiler. Seçim yenilemenin ardından iyi bir netice alındı. Türkiye açısından, Türk demokrasisi açısından, demokrasi sınavı açısından önemli bir merhaleyi geride bıraktık. Bundan sonra önümüzdeki dört yıllık döneme bakacağız" ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi'ndeki tartışmalara ilişkin olarak Türkeş, "Bunu saygıdeğer Bahçeli'ye sormanız gerekir. Ben AK Parti milletvekiliyim ve AK Parti'de çalışmayla devam edeceğim" karşılığını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler