Türk Dışişleri'nden kınama

Dışişleri Bakanlığı'nca yapılan yazılı açıklamada dün Yeni Delhi ve Tiflis'te İsrail diplomatlarına yönelik saldırıların kınandığı duyuruldu."TÜRKİYE, KAYNAĞI VE GEREKÇESİ NE OLURSA OLSUN TERÖRE KARŞIDIR" Yazılı açıklamada şöyle denildi:"13 Şubatta Hindis

Türk Dışişleri'nden kınama

Dışişleri Bakanlığı'nca yapılan yazılı açıklamada dün Yeni Delhi ve Tiflis'te İsrail diplomatlarına yönelik saldırıların kınandığı duyuruldu.

"TÜRKİYE, KAYNAĞI VE GEREKÇESİ NE OLURSA OLSUN TERÖRE KARŞIDIR"
Yazılı açıklamada şöyle denildi:

"13 Şubatta Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de İsrail Büyükelçiliği’ne ait bir araca yönelik olarak düzenlenen bombalı terör saldırısında iki kişi yaralanmış, ayrıca Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te yine İsrail Büyükelçiliği’ne ait bir araca yönelik bombalı terör saldırısı girişimi Gürcistan makamlarının müdahalesiyle önlenmiştir. Türkiye, kaynağı ve gerekçesi ne olursa olsun teröre karşıdır. Bu çerçevede söz konusu saldırıları kınıyor, yaralananlara acil şifalar diliyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset