Tüm Trabzon tek yumruk olacak

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay Trabzon’un esnafı, işçisi, muhtarı, memuru, sanatçısıyla bir bütün olduğunu ve bu birlikteliğin Trabzon’un ruhunu ortaya çıkardığını ifade ederek, “Biz bu birlikteliğe katkı yapacağız. Tek yumruk olac

Tüm Trabzon tek yumruk olacak

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay Trabzon’un esnafı, işçisi, muhtarı, memuru, sanatçısıyla bir bütün olduğunu ve bu birlikteliğin Trabzon’un ruhunu ortaya çıkardığını ifade ederek, “Biz bu birlikteliğe katkı yapacağız. Tek yumruk olacağız ve kentimizin sorunlarını daha çabuk çözeceğiz, yatırımları Trabzon’a getireceğiz” dedi.

ENERJİYİ SİNERJİYE ÇEVİRECEĞİZ

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay Trabzon’un esnafı, işçisi, muhtarı, memuru, sanatçısıyla bir bütün olduğunu ve bu birlikteliğin Trabzon’un ruhunu ortaya çıkardığını ifade etti. Birlik ve beraberliğin oluşturulması halinde zorlukların aşılabileceğini kaydeden Atalay, “Bu birliktelikle var olan enerjiyi sinerjiye çevireceğimize inanıyorum. Önce inanmak gerekir. Hep beraber inanırsak zoru kolaya çevirebiliriz" ifadelerine yer verdi.

GÜÇLERİMİZİ BİRLEŞTİRECEĞİZ

1-246.jpgTrabzon'un mega beklentilerine vakıf olduğunu belirten Atalay, “Tüm bu atılım ve yatırımlar Ancak birliktelik ruhuyla yapılabilir. Bu birlikteliği sağlayacağıma inanıyorum. Biz Trabzon’un çok büyük bir gücü olduğuna inanıyoruz. Bunu bürokrat olarak görev yaptığımız dönemde gördük ve Türkiye’ye gösterdik. Önümüzdeki süreçte bu güçlerimizi birleştireceğiz ve bölgemizin kalkınması için çaba göstereceğiz. Trabzon kenti esnafıyla, muhtarıyla, işadamıyla, memuruyla, sanatçısıyla, gazetecisiyle bir bütündür. Bu birliktelik Trabzon ruhunun ortaya çıkarıyor. Bu güçlerimizi birleştirerek kentimizin kalkınması için harekete geçeceğiz. Yatırımlarımız için birlik olacağız. Ankara’da Trabzon’a ve Trabzonspor’a sempatiyle bakan bürokratları, milletvekillerini de yanımıza alarak yatırımların hızlanmasını sağlayacağız. Vatandaşlarımızın sorunlarını da birebir çözeceğiz” dedi.

TRABZON’AGELİYOR

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Mehmet Atalay dün diğer aday adaylarıyla birlikte mülakata girdikten sonra bugün Trabzon’a geliyor. Liseler Arası Futbol Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Erdoğdu Lisesi için yapılacak olan törene katılacak olan Atalay, daha sonra Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Kara'yı ziyaret edecek.  Atalay yarından itibaren sivil toplum örgütleri, AK Parti’nin kurucuları ve şehrin ileri girenleri ile yoğun bir görüşme trafiği yapacak. Atalay önümüzdeki hafta içinde mahallelerde de vatandaşlarla buluşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset