Trabzon'un en önemli seçimi olacak

AK Parti Trabzon İl teşkilatı, Trabzon’un Büyükşehir Belediyesi olması nedeniyle yeni oluşan AK Parti Ortahisar İlçe yönetim kurulu üyeleri ile bir yemekli toplantıda bir araya geldi.  İL VE ORTAHİSAR İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞ

Trabzon'un en önemli seçimi olacak

AK Parti Trabzon İl teşkilatı, Trabzon’un Büyükşehir Belediyesi olması nedeniyle yeni oluşan AK Parti Ortahisar İlçe yönetim kurulu üyeleri ile bir yemekli toplantıda bir araya geldi.  

İL VE ORTAHİSAR İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİNDE BULUŞTU
Darıca Saray Restoranda düzenlenen yemekli toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra AK Parti Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu katıldı. AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, burada yaptığı konuşmada büyük bir birlikli ve beraberli coşkusu içersinde olduklarını belirterek “AK Parti Trabzon teşkilatı olarak çok büyük ve güçlü bir aileyiz. Partimiz kurulduğu günden itibaren birçok teşkilat mensubumuz canla başla çalışmıştır. Şimdide Trabzon’umuzun Büyükşehir olması nedeniyle Ortahisar adı altında yeni bir ilçemiz oluştu. Bunun üzerine partimiz yeniden bir yapılanmaya giderek Temel Altunbaş başkanlığında teşkilatını yeniden yapılandırdı. Aramızda yeni arkadaşlarımız var. Yeni yönetim kurulunuz hayırlı uğurlu olsun.



GÜNNAR:“SEKSEN KİŞİLİK YÖNETİM KURULUYUZ”
Değerli kardeşlerim altı ay sonra yerel seçimler var. Bu seçim bizler için çok önemli. Büyükşehir olarak gireceğimiz seçimlerde Ortahisar belediyesi bizler için büyük önem arz ediyor. En büyük ilçemiz Ortahisar. En büyük yük Ortahisar ilçemizde. Bu nedenle en ağır yükü almış durumdasınız. İl yöneticileri olarak bizler bilin ki sizlerinde emrindeyiz. İl teşkilatı olarak Hiyeraşik olarak koordinatör, organizatör ve takipçi vazifemizin yanında sizlerin emrinizdeyiz. Bizler emir veren pozisyonda değil birlikte hareket eden ve birlikte bu davayı güçlendiren anlayışın birer neferleri olarak kendimizi görüyoruz. Sizi de böyle görüyoruz. Sizler otuz kişilik bir yönetim kurulu değilsiniz. Seksen kişilik bir teşkilatsınız. Bunu bilmenizi isterim. Bundan sonra hep birlikte dünya lideri Genel başkanımız. Başbakanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan ve milletimizin emanetine birlikte sahip çıkma onur ve gururunu yaşayacağız. Allah hepinizden razı olsun “ dedi.

GÜNNAR: “TRABZON’UN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ OLCAK”


İl Başkanı Günnar sözlerini şöyle sürdürdü: Trabzon’da büyük bir beklenti var. Bu camiada hepimize çok büyük görevler düşüyor. Başta sabretmek düşüyor. Bunun dışında birlik ve beraberlik içersinde sorumluk duygusuyla emanete sahip çıkmalıyız. Bizler asla rehavet içinde olamayız. Fitneden fesatdan gıybet’ten uzak durursak, konuşulduğunda rastlanıldığında durdurursak işte biz o zaman AK Parti ailesi ve teşkilatları olarak üzerimize düşeni yapmış oluruz. Dolayısıyla inşallah Trabzon’un en önemli seçimi sayılacak olan Ortahisar ilçesinin belediye başkanlığı seçiminde, Büyükşehire en büyük yansımayı gerçekleştirecek olan bu seçimde şu masada ki gibi birlik ve beraberlik içersinde sahaya dağılıp Trabzon’da emsali görülmemiş yüksek oy oranı ile büyük başarılara imza atmayı cenabı Allah inşallah bizlere nasip eder.”


ALTUNBAŞ: “BİZLERE HER ZMAN DESTEK OLDUNUZ”
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş da konuşmasına yemeği düzenleyen İl başkanlığına teşekkür ederek başlarken “ Buradaki tablo birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergesidir. Önümüzde bir yerel seçim var. Daha önce girdiğimiz tüm seçimlerde başarılı olduk. Şimdide hep birlikte büyük bir güç olarak bu seçimlere hazırlanıyoruz. Trabzon’da seçimlerde önceden olduğu gibi bu seçimde de başarıyı yakalayacak güce sahip olduğumuzu düşünüyorum. Hepimiz Türkiye sevdasıyla buradayız. Aramıza fitne fesat sokmaya çalışanlara izin vermeyeceğiz. Hepimizin içinde hizmet aşkı, Türkiye sevgisi var. Yerel siyasette birbirimize hep destek olmalıyız.  Sizlerinde bizlere desteği bizleri her zaman memnun etmektedir” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler