Trabzon'un Ayşe'sinde çalışmalar

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, pazar günü yapılacak temayül yoklaması üzerine kendi memleketi Maçka, Çaykara ile Yomra ilçe teşkilatlarında partililerle bir araya geldi. ‘Trabzon’un sesi sizlerin nefesi Trabzon’un Ayşe

Trabzon'un Ayşe'sinde çalışmalar

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, pazar günü yapılacak temayül yoklaması üzerine kendi memleketi Maçka, Çaykara ile Yomra ilçe teşkilatlarında partililerle bir araya geldi.

 

‘Trabzon’un sesi sizlerin nefesi Trabzon’un Ayşe’si sloganıyla milletvekilliği aday adaylığı yarışına giren Ayşe Sula Köseoğlu’nu tüm teşkilatlar bağrına basarken Köseoğlu, kendi memleketi olan Maçka ile Çaykara’dan ‘seçime girenler kendi anne babasından bile oy istemelidir’ ilkesiyle yola çıkarak büyük alkış aldı.

 

TEŞKİLATLARI DA İNSANLARI DA TANIYORUM

İlk olarak Yomra teşkilatında partililerle bir araya gelen Köseoğlu, “On yıllık bir performansımız var. Yomra’nın temayülde desteklerini esirgemeyeceğini çok iyi biliyorum. Trabzon’da aktif bir insan olarak çalışma içerisinde oldum. Trabzon’un her kesiminin her insanının sorunlarına taleplerine aşinayım” dedi.

Teşkilattan geldiği için teşkilatların sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden Köseoğlu, “Bu işin delegesinden, üyesine, yöneticisine kadar herkesin yaptığı görev son derece önemli. Kılcal damarları ana damarlara bağlayan damarlarda bir kopukluk olduğu zaman vücut iyi işlemiyor. Önemli olan birlik ve bütünlüğü bozmadan partimizi ilerilere taşıyacak adımlar atmak. Ben teşkilatın her kademesinin çok önemli olduğunu biliyorum. Sizlerin taleplerini yerine getirmek için aday adayı oldum. Sizin sesiniz, sizin nefesiniz olacağıma inanıyorsanız desteklerinizi bekliyorum. Makamlar gelip geçici insanlık kalıcıdır. Ben sizin gönlünüzün desteğine talibim. Bana güç verirseniz Türkiye’nin Ayşe’si olmak istiyorum” diye konuştu.

 

KENDİ AİLENİZDEN BİLE OY İSTEYİN

Yomra teşkilatının ardından kendi memleketi olan Maçka’da teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Köseğlu, insanın kendi evinde pozitif enerjiyi hissettiğini vurgulayarak, “Siyasete ilk başladığımda Ali Rıza Akdeniz’in yönetiminde başladım. O zamanlar seçim çalışması yaparken ‘kendi annenizden ve babanızdan da oy isteyin, demeyin ki bunlar benim annem babam bana oy verir’ dedim. Anne babanız bile olsa aday olan insanların oy istemesi doğaldır. İnsanın kendi evinde oy istemesi anormal karşılanabilir ama ben burada pozitif enerji gördüm onun için buraya geldim. Siz beni on yıldır parti içindeki duruşum ve çalışmalarımla, siyasette partiyi iyi şekilde temsil etmeye çalışmış bir birey olarak tanıdığınızı biliyorum. Sizin bana bu desteği vermeniz durumunda, Trabzon’un sorunlarını Ankara’ya taşımak istiyorum. Biz partimize küsmedik. Ben değil biz olduk. Maçka köy olarak en fazla köye sahip. İnşallah Maçkalı vekiliniz olur da Maçka’nın kalkınmasına yardımcı oluruz. Maçka’nın buna çok ihtiyacı var. Sizin kendi kızınız olarak bu işi en iyi şekilde yapmaya talibim” ifadelerine yer verdi.

 

ÇAYKARA SEVGİ SELİYLE KARŞILADI

Dedesinin ve eşinin memleketi olan Çaykara ilçe teşkilatında partililerle buluşan Köseoğlu, burada partililerin sevgi seliyle karşılandı. Çaykara’nın memleketi olarak ayrı bir yere sahip olduğunu ifade eden Köseoğlu, “İnsanın kendi evinde destek istemesi zordur. Ama seçimde herkesin bir oyu var ve o oy kutsaldır.  Dışarıdan soruyorlar ‘Çaykara’da ne yetişir?’ diye… Çaykara’dan insan yetişir. Yıllardır Çaykara’dan bir vekil olmadı. Çaykara bürokrasi ve iş dünyasında çok büyük insanlar yetiştirmiştir. İnşallah bu dönem Çaykara bir vekil çıkartır. Türkiye’deki ilk kadın il başkan adayı olarak Ankara’ya davet edildim. Çaykara’dan gür bir ses güçlü bir aday olarak çıkarmak isterim. Başbakanımızın desteği ile yeni oluşacak Anayasa’ya bir hukukçu olarak destek vermek isterim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset