Trabzon'umuza güzel hizmetler yapacağız

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Hanefi Mahitapoğlu, partisinin Maçka İlçe teşkilatını ziyaret etti.AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Hanefi Mahitapoğlu, Maçka İlçesini ziyaret ederek, Maçka belediye Başkanı Koray Koçhan ve İlçe Başkanı Sed

Trabzon'umuza güzel hizmetler yapacağız

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Hanefi Mahitapoğlu, partisinin Maçka İlçe teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Hanefi Mahitapoğlu, Maçka İlçesini ziyaret ederek, Maçka belediye Başkanı Koray Koçhan ve İlçe Başkanı Sedat Kongur'la görüştü.

Maçka'nın Pazar günü olması dolayı ile ilçede bulunan semt pazarını da ziyaret eden Mahitapoğlu, Pazar esnafı ve vatandaşlarla da bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

Mahitapoğlu, Trabzon'a hizmet etmek için yola çıktıklarını belirterek, "inşallah bu görev bize nasip olursa Trabzon'umuza güzel hizmetler yapma arzusu içerisindeyim" diye konuştu.

Milletvekili seçilmesi durumunda Pazarcı Esnafı sorununun çözümünde var gücü ile çalışacağını belirten Mahitapoğlu, "İnşallah Pazarcı Esnafımızın sorunlarını ortak akıl yoluyla birlikte çözeceğiz" dedi.

Mahitapoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Pazarcılarımız düzen ve tertip içerisinde vatandaşlarımıza her bölgede ve her alanda çok güzel bir semt pazarı hizmeti veriyorlar. Ben bundan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile biz semt pazarı esnafımızı ve vatandaşlarımızı değerli dostlarımızı ziyaret ettik. Hayırlı işler dileklerimizi iletmiş olduk. Onlarla muhabbet ettik. Bu vesile ile dilek ve şikâyetlerini öğrenmiş olduk. Gördüğümüz kadarı ile vatandaşlarımızda bir memnuniyet söz konusu az da olsa sıkıntılar olmaktadır. Onları da gidermek için üstümüze düşeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Pazarlarımızdaki hizmetlerin aksamadan daha iyi yapılabilmesine gayret göstereceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler