Trabzon'u birlikte inşa edeceğiz

Hepimiz KardeşizAK Parti Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, Trabzon’da yaşayan Ağrı ve Patnoslularla akşam yemeğinde bir araya gelerek, Doğu kökenli vatandaşlarla Trabzonlu vatandaşları kaynaştırarak, kardeşliğin örneğini gösterdilerDedelerimiz bu ülke için şe

Trabzon'u birlikte inşa edeceğiz

Hepimiz Kardeşiz

AK Parti Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, Trabzon’da yaşayan Ağrı ve Patnoslularla akşam yemeğinde bir araya gelerek, Doğu kökenli vatandaşlarla Trabzonlu vatandaşları kaynaştırarak, kardeşliğin örneğini gösterdiler

Dedelerimiz bu ülke için şehit oldu

Trabzon’da 4 bin 500 Doğu kökenli vatandaşın yaşadığını belirten Kaya, “Bizim hepimiz bu topraklarda yaşıyoruz. Bizim dedelerimiz zamanında Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda göğüs göğüse savaşarak bu toprakları kurtarmak için şehit oldular” dedi. AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar ise, Trabzon’daki doğu kökenli vatandaşların Trabzon’la özdeşdiklerini belirterek, “Uzun yıllardır Trabzon’da doğu kökenli kardeşlerimizle birlikte yaşıyoruz. Sizleri her zaman kendimizden gördük. Sizlerden bizleri kendinizden gördünüz. Burada birlik ve beraberlik içerisinde yaşıyoruz. Bizler sizin için üzerimize düşen ne vafize varsa bunları yapmaya hazır ve nazırız” diye konuştu.

Trabzon sizleri benimsedi

AK Parti hükümetinin Trabzon’da yaşayan doğu kökenli vatandaşların her türlü sorunuyla yakından ilgilendiğini ifade eden Kaya, “Başta İl Başkanımız Dr. Adnan Günnar, Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu olmak üzere tüm yönetimimiz sizlerin Trabzon’da daha iyi şartlarda yaşaması için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Ağrılı Patnoslu hemşehrilerimiz AK Parti hükümetinin yaptığını gördüğü için geçen dönem Ağrı’da 5’de 5 yaptı. Bu dönemde bunu yapacağından eminiz. Ben her zaman sizlerin vekiliyim ama TOKİ Başkanımız Milletvekili adayımız Erdoğan Bayraktar’da, Bakanımız Faruk Özak’da her zaman sizlerin yanındadırlar” diye konuştu. Yemeğe Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Milletvekili adayları Erdoğan Bayraktar, Yunus Karabela ve Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz katılarak doğu kökenli vatandaşların sıkıntısını dinlediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset