Trabzonlu'nun milli olaylar karşısında!

Trabzon Erdoğdu Anadolu Erkek Lisesinin, Liselerarası Dünya Futbol Şampiyonasında birincisi olması dolayısıyla MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli kutlama mesajı yayınladı.Demeli mesajında şu ifadelere yer verdi;Trabzon Erdoğdu Anadolu Erkek Lisesinin f

Trabzonlu'nun milli olaylar karşısında!

Trabzon Erdoğdu Anadolu Erkek Lisesinin, Liselerarası Dünya Futbol Şampiyonasında birincisi olması dolayısıyla MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli kutlama mesajı yayınladı.

Demeli mesajında şu ifadelere yer verdi;

Trabzon Erdoğdu Anadolu Erkek Lisesinin futbol takımı oyuncularını ve teknik heyetiyle beraber, başarıda emeği geçen herkesi kutlarım. Trabzon lisesinden sonra tekrar bu mutluluğu bizlere yaşatanlara sonsuz teşekkürler ederim. Şimdi biz siyasetçilere ve sivil toplum kuruluşlarına bir görev düşmektedir. Hepinize bir çağrı yapıyorum. Perşembe günü biz MHP İl teşkilatları olarak, milletvekilleri adaylarımızla beraber şampiyonumuzu karşılamaya gideceğiz.

Yakalarımızdan parti rozetlerimizi çıkaralım, siyasi görüşlerimizi il binalarımızda bırakalım, siyasete ara verelim ve Trabzon da bulunan tüm partilerin teşkilatları ve Milletvekili adaylarıyla beraber kolkola şampiyonlarımızı karşılayalım. Şampiyon olan Trabzonlu kardeşlerimiz orada Milli forma giymişler, Türkiye diye bağırmışlar bizi onure etmişlerdir. Şimdi sıra bizde. Bizde tüm dünyaya Trabzonlunun milli olaylar karşısında nasıl bütünleştiğini gösterelim. Dostlarımız sevinsin, Düşmanlarımız bir kez daha düşünsün.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler