Trabzonlular artık her şeyi biliyor

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz’un eşlik ettiği Bayraktar, gezisinde çocuklarla ilgilenerek oyuncaklar ve hediyeler dağıttı. Akoluk Seçim Bürosu’nda bir konuşma yapan Bayraktar, “Muhalefet partileri yine vaatlerde bulunarak ve iktidarda

Trabzonlular artık her şeyi biliyor

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz’un eşlik ettiği Bayraktar, gezisinde çocuklarla ilgilenerek oyuncaklar ve hediyeler dağıttı. Akoluk Seçim Bürosu’nda bir konuşma yapan Bayraktar, “Muhalefet partileri yine vaatlerde bulunarak ve iktidarda bulanan partinin yanlışlıklarını söyleyerek siyaset yapmaya çalışıyorlar. Şöyle bir tahlil etmek lazım. Şimdi muhalefet ne yapıyor. İktidara gelme şansları çok zayıf ve belki koalisyon olur hayali ile olmadık vaatlerde bulunuyorlar. Trabzon’da yaşayan insanlar her şeyi biliyor artık. Milletin kafasını karıştırarak, belden aşağıya vurarak başkalarının yaptıklarına sahip çıkarak başkaların yaptıklarını karalayarak, çamur atarak bu iş olmaz. Şimdi 8,5 yılda karayollarında, demiryollarında, deniz yollarında, eğitimde, sağlıkta ve toplu konutta bir dizi işler yapıldı. Ama her şey yapıldı mı, yapılmadı. Daha fazlasını da yapacağız buna inanın. Biz burada küçük fotoğrafa bakmayacağız fotoğrafın büyüğüne bakacağız. Bugün Türk insanı özgüven kazanmıştır. Yıllarca sessiz yığınlara ilgisiz kalan fakir fukaraya ilgisiz kalan devlet imajı artık yıkılmaktadır. Bugün bir sürü fakirin lehine yoksulun lehine bir sürü iyileştirmeler yapmıştır. Alt gelir grubu bitmez. Bakın, AK Parti iktidara geldiği zaman kişi başına gelir 3 bin dolardı. Çoğumuzun evinde belki, fakirler için söylüyorum. Buzdolabı, çamaşır makinesi yoktu. Şimdi çoğumuzun evinde iki tane buzdolabı iki tane televizyon var, çoğumuzda da araba var. Bu gelişme yeterli mi kesinlikle yeterli değil” dedi.

Artık Türkiye’nin kendi tankını, helikopterini yapmak için çok önemli adımlar attığını ifade eden Bayraktar “Bizim istikrara sahip çıkmamız gerekiyor. Öyle belden aşağıya vuranların, yapamayacakları vaatlerine inanmayalım. Adamlar nede olsa iktidara gelemeyeceğim ya tutarsa, şöyle Nasrettin hoca gibi ‘göle bir maya çalıyım da ya tutarsa’ diyorlar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset