Trabzonlu vekilden ilginç ‘koalisyon’ yorumu

Trabzon’un tek kadın milletvekili ve AK Parti Trabzon Milletvekili av. Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve parti yöneticilerle Haber61’i ziyaret etti. Ziyarette soruları da cevaplayan Köseoğlu, “Herkes kilosunu bilerek ta

Trabzonlu vekilden ilginç ‘koalisyon’ yorumu

Trabzon’un tek kadın milletvekili ve AK Parti Trabzon Milletvekili av. Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve parti yöneticilerle Haber61’i ziyaret etti. Ziyarette soruları da cevaplayan Köseoğlu, “Herkes kilosunu bilerek tartıya çıkacak. Kilonuz 20 gramken 100 kiloluk karşılık bekliyorsanız olmaz” dedi.

AK Parti’ye her şeye hazırlıklı olduğunu vurgulayan Köseoğlu, “İktidara da muhalefete de koalisyona da seçime de hazırız” dedi. Artan terör olayları ile ilgili ise, “Yeni hükümet kurma sürecini sabote etmek istiyorlar” şeklinde değerlendirmede bulundu.

 

img_8744.jpg

img_8746.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler