Trabzonlu vekilden ilginç endişe!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na saldıran zanlının başına bir şey gelme endişesi taşıdıklarını söyledi.TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada TBMM çatısı altında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğl

Trabzonlu vekilden ilginç endişe!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na saldıran zanlının başına bir şey gelme endişesi taşıdıklarını söyledi.

TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada TBMM çatısı altında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yumruklu saldırıda bulunan Orhan Ö.’nün başına bir şey gelme endişesi taşıdıklarını söyleyen Hamzaçebi, “Savcılığın soruşturmasına güvenmek istiyoruz, olayın bütün ayrıntılarıyla aydınlatılmasını istiyoruz. TBMM’ye daha önceden hiç gelmemiş bir kişinin CHP Genel Başkanı’nın geçeceği yolları bilerek, orada konuşlanması ve harekete geçmesi son derece dikkat çekicidir. Bu durum bize bu olayın bireysel olmadığını göstermektedir. Arkasında planlayıcı güç veya güçlerin olduğunu bize hissettirmektedir. Bizim endişemiz, denetimli serbestlik kapsamında serbest bırakılan bu kişinin başına bir şey gelebilme ihtimalidir. Arkasındaki kişilerin veya güçlerin bu kişinin konuşabilme ihtimaline karşı bu insanın başına bir şey getirme ihtimallerinin olduğudur. Bu kişinin can güvenliği bu ülkenin hükümetinin güvencesi altında olmak zorundadır. İçişleri Bakanı ve hükümet bu kişinin can güvenliğinden sorumludur. Ben buradan İçişleri Bakanını uyarıyorum, bu kişinin başına herhangi bir şey gelirse failler açığa çıkmayacak demektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset