Trabzonlu Vekilden Başbakan açıklaması

Başbakan'ın doktorluğunu yapan Ak Parti Milletvekili Trabzonlu Cevdet Erdöl, Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın "Üç yıldan beri uzun boylu adamın ölmesini bekliyoruz diyenler var." sözleri üzerine Tayyip Erdoğan'ın sağlık güvenliği ile ilgili değerlendirmede b

Trabzonlu Vekilden Başbakan açıklaması

Başbakan'ın doktorluğunu yapan Ak Parti Milletvekili Trabzonlu Cevdet Erdöl, Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın "Üç yıldan beri uzun boylu adamın ölmesini bekliyoruz diyenler var." sözleri üzerine Tayyip Erdoğan'ın sağlık güvenliği ile ilgili değerlendirmede bulundu.

"RİSK OLUŞTURAN BİR VAKA TESPİT ETMEDİK"

Erdöl, TBMM'deki sohbetinde, Başbakan'ın sağlık güvenliği açısından her türlü tedbiri aldıklarını belirterek, şunları söyledi: "Şimdiye kadar risk oluşturan bir vaka tespit etmedik. Tüm dünya liderleri nasıl korunuyorsa, sağlığı ile ilgili nasıl önlemler alınıyorsa, biz de birebir bu uygulamaları yapıyoruz. Bunun belli kuralları var, uluslararası alanda uygulanan kuralları var. İçtiği su, yediği yemekle ilgili önlemler alırsınız, bu tüm dünyada böyledir.

"SON DERECE SAĞLIKLI"

Bunun için gerekli tüm teknik donanımlara sahibiz. Hiçbir eksiğimiz yok. Bu çağın sahip olduğu tüm imkanları kullanıyoruz. Ayrıca, Başbakan son derece sağlıklı. Ciddi takip gerektirecek sağlık sorunu yok.

"KENDİSİ DE ÖZEN GÖSTERİYOR"

Biz tıbbi anlamda gerekli önlemleri alıyoruz. Kendisi de uyarılarımıza özen gösteriyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset