Trabzonlu seçim kağıdına bakın ne yazdı?

Yalova'da oy sayımı sırasında ilginç bir olay yaşandı. Bir pusulada hem Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hem de Ekmeleddin İhsanoğlu'nun tercih edildiği bir pusulada ‘Hülooo, bize her yer Trabzon’ yazısı çıktı. Bu oy geçersiz sayıldı.Cumhurbaşkanlığı seçimi

Trabzonlu seçim kağıdına bakın ne yazdı?

Yalova'da oy sayımı sırasında ilginç bir olay yaşandı. Bir pusulada hem Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hem de Ekmeleddin İhsanoğlu'nun tercih edildiği bir pusulada ‘Hülooo, bize her yer Trabzon’ yazısı çıktı. Bu oy geçersiz sayıldı.

Cumhurbaşkanlığı seçimi için Yalova'da saat 17.00'den sonra yapılan sayımı işleminde ilginç bir pusula dikkati çekti. Atatürk İlk Okulu'nda 1187 no’lu sandıkta oy pusulalarından birinin üzerinde ‘Hülooo, bize her yer Trabzon’ yazısı çıktı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile muhalefetin adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun tercih edildiği bu oy geçersiz sayıldı.

wer.20140810200812.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler