Trabzonlu olmak onurdur

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof.Dr.Celal Tekinbaş yaptığı açıklamada "ülkemiz son 13 yıldır hızlı bir gelişme sürecinde. Bu sürece ülkemizin en önemli şehirlerinden biri olan Trabzonumuzun daha da hızlı olarak ayak uydurması gerekiyor. Şunu

Trabzonlu olmak onurdur

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof.Dr.Celal Tekinbaş yaptığı açıklamada "ülkemiz son 13 yıldır hızlı bir gelişme sürecinde. Bu sürece ülkemizin en önemli şehirlerinden biri olan Trabzonumuzun daha da hızlı olarak ayak uydurması gerekiyor. Şunu iyi biliyorum ki bu şehrin büyümesi ve gelişmesi tüm Türkiye'nin büyümesi ve gelişmesine çok önemli  katkı sağlayacaktır. Trabzon, İstanbul, Ankara, İzmit, Sakarya, Bursa ve birçok diğer kenttir aynı zamanda. Trabzonlu olmak her nerede yaşanırsa yaşansın tüm Trabzonlular için bir onurdur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler