Trabzonlu Milletvekiline tören!

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Samsun Milletvekili İlyas Aktaş için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bir cenaze töreni düzenlendi.   Meclis şeref kapısındaki törene, TBMM İdare Amiri Orhan Erdem, bazı eski bakanlar, milletvekill

Trabzonlu Milletvekiline tören!

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Samsun Milletvekili İlyas Aktaş için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bir cenaze töreni düzenlendi.  

Meclis şeref kapısındaki törene, TBMM İdare Amiri Orhan Erdem, bazı eski bakanlar, milletvekilleri, çok sayıda TBMM bürokratı ile ailesi ve yakınları katıldı. Aktaş'ın cenazesi, bugün Kocatepe Camii'nde öğlen kılınacak namazın ardından Gölbaşı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Trabzon'un Sürmene ilçesinde 1940 yılında doğan Aktaş, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Bir süre hakimlik ve serbest avukatlık yapan İlyas Aktaş, TBMM'nin 17, 18 ve 19. dönemlerinde Samsun milletvekili olarak yer aldı. Aktaş, TBMM Başkanvekilliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı da yaptı. Aktaş, evli ve beş çocuk babasıydı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler