"Trabzonlu gençler de iş bulacak"

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’da orta ölçekli sanayinin mutlaka geliştirileceğini belirterek “Trabzon hızla kalkınmaya devam edecek ve gençlerimiz daha çok iş bulacak” dedi.Adım adım Trabzon’u gezen ve

"Trabzonlu gençler de iş bulacak"

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’da orta ölçekli sanayinin mutlaka geliştirileceğini belirterek “Trabzon hızla kalkınmaya devam edecek ve gençlerimiz daha çok iş bulacak” dedi.

Adım adım Trabzon’u gezen ve şehrin her noktasında halkla buluşan Erdoğan Bayraktar, seçim gezileri kapsamında Çaykara ilçesini ziyaret etti. AK Parti ilçe teşkilatı ile bir araya gelen Bayraktar, esnafı gezerek sohbet etti. Ardından ise Ataköy, Köknar, Karaçam ve Taşkıran beldelerini ziyaret etti.

Taşkıran Beldesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Bayraktar, yaptığı konuşmada, Türkiye’nin ve Trabzon’un kalkınmaya devam edeceğini, gençlerin daha çok iş bulacağını belirtti.

Trabzon’un Türkiye’nin gelişmesine katkı vereceğini kaydeden Bayraktar, “Trabzon Büyükşehir oluyor, belde belediyeler kapanacak daha çok hizmet gelecek. Yatırım gelecek. Trabzon’da üniversite sayısı ikiydi dörde çıkacak. Trabzon’a demir yolu gelecek. Trabzon’daki kentsel dönüşümleri tamamlayacak, işsizliğin belini mutlaka kıracağız. Trabzon’daki orta ölçekli sanayiyi mutlaka geliştireceğiz’’ diye konuştu.

Köylerin yol sorununu çözeceklerini dile getiren Bayraktar, “Bir an önce köy ve grup yollarını tamamlayarak kışın hiç aksamadan Trabzon’a ulaşımı sağlayacağız. Yolunuz kapalı kalmayacak. Buralar zaten büyükşehir kapsamına alınacak. Hizmetler ve yatırımlar artacak. Sizlerden dualarınızı almaya geldim, oy verseniz de vermeseniz de size hizmet edeceğim” şeklinde konuştu.

Öte yandan Gülnar Eren isimli yaşlı bir kadın gece gündüz Bayraktar’a dua ettiklerini belirterek, “Trabzon’da çok başarılı olacağınıza inanıyoruz. Biz size çok inanıyor ve güveniyoruz’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler