Trabzonlu bakan Bayraktar bavulunu topladı

 Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bakanlığa sivil plakalı araçla geldi, eşyalarını topladı.Bayraktar'ın eşyaları koliler halinde minibüse yerleştirildi. Bayraktar'ın topladığı eşyaları arasında kendisine hediye edilen bir cami maketi de

Trabzonlu bakan Bayraktar bavulunu  topladı

 

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bakanlığa sivil plakalı araçla geldi, eşyalarını topladı.Bayraktar'ın eşyaları koliler halinde minibüse yerleştirildi. Bayraktar'ın topladığı eşyaları arasında kendisine hediye edilen bir cami maketi de vardı.

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, sabah saatlerinde sivil plakalı araçla Bakanlığa geldi.

 Bakan Bayraktar, makamında özel eşyalarını kolilere toplattı. Koliler daha sonra bakanlık önünde bekletilen bir minibüse yüklendi. Bayraktar, daha önce kendisine hediye edilen bir cami maketini de beraberinde götürmek için hazırlattı.

Bayraktar, çok yakınları haricinde makamına kimseyi kabul etmiyor. Basın mensuplarının görüşme taleplerini de şu dakikaya kadar kabul etmedi.

 Bayraktar'ın bugün saat 13.00’de görevini İdris Güllüce'ye devredeceği öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset