Trabzonlu aday adayına büyük destek!

 Katılımın oldukça yoğun olduğu etkinlikte üç ayrı salonda ağırlanan kadınlara etkinlik öncesinde günün anısına nazar boncukları hediye edildi.Beylikdüzü’nün mimarı kadınlar olacakEtkinlikte, “Kadınlar seninle, durma ilerle” gibi coşkulu sloganlarla karşı

Trabzonlu aday adayına büyük destek!

 Katılımın oldukça yoğun olduğu etkinlikte üç ayrı salonda ağırlanan kadınlara etkinlik öncesinde günün anısına nazar boncukları hediye edildi.

Beylikdüzü’nün mimarı kadınlar olacak

Etkinlikte, “Kadınlar seninle, durma ilerle” gibi coşkulu sloganlarla karşılanan Ekrem İmamoğlu, kadınlara, Beylikdüzü’nün yürekli, Cumhuriyetçi Atatürkçü kadınları” diyerek seslendi. İmamoğlu, eşi, kızı ve annesinin de katıldığı buluşmada, Beylikdüzü’nde kadınların hak sahibi olduğu, yaşam haklarına saygı gösterildiği yeni bir yönetim anlayışını hakim kılmak için söz verdi.

65s.jpg

Konuşmasında, Beylikdüzü’nde 2014 yılındaki büyük değişimin mimarının kadınlar olacağının altını çizen İmamoğlu, “Biz, kadınlarımızın, sosyal yaşam içerisinde hak ettiği konuma ulaşması için tüm engellerin kaldırılmasını istiyoruz. Bunun için yeni bir Beylikdüzü ve yeni bir yerel yönetim anlayışına talibiz” dedi.

Kadınlar söz sahibi olsun

Beylikdüzü geleceğinin ve tarihinin yazılmasında kadınların varlığına, yüreğine ve merhametine ihtiyaç olduğunu kaydeden İmamoğlu, " İstiyoruz ki kadınlarımız kendi başarılarıyla anılabilsin” dedi.

Kadının ailenin, toplumun ve geleceğin teminatı olduğunu vurgulayan Ekrem İmamoğlu, “ Biz sizleri bu zamana kadar sizlere reva görülen sistemin içindeki kadınlar olarak değil, en doğal hakkınız olan yönetme hakkınızı kullanmaya, birlikte yola çıkmaya, birlikte yol açmaya, birlikte yol almaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Hep birlikte Andımız okundu

Etkinlikte, kadınların Beylikdüzü ile ilgili önerilerini hazırlanan formlara yazmalarını isteyen Ekrem İmamoğlu, önerilerin tek tek analiz edileceğini, Beylikdüzü geleceğine yön vereceğini kaydetti. Konuşmasının ardından sahneye eşi, kızı ve annesini davet eden İmamoğlu, daha sonra kendisini destekleyen kadınlarla sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset