Trabzon'dan Bahçeli'ye Günaydın!

Trabzon il başkanı Dr. Adnan Günnar Ankara-Konya hızlı tren seferlerini MHP'nin seçim vaadi olarak sunmasını MHP’nin ülkeyi ne kadar geri getireceğini bir örneğidir dedi.Günnar; "Hızlı tren hayaldi... Ama  Ankara-Eskişehir arası bitti. MHP’nin kılavuzunu

Trabzon'dan Bahçeli'ye Günaydın!

Trabzon il başkanı Dr. Adnan Günnar Ankara-Konya hızlı tren seferlerini MHP'nin seçim vaadi olarak sunmasını MHP’nin ülkeyi ne kadar geri getireceğini bir örneğidir dedi.

Günnar; "Hızlı tren hayaldi... Ama  Ankara-Eskişehir arası bitti. MHP’nin kılavuzunu bilemiyorum. Bence Kılavuzlarını değiştirmeliler. Ankara-Konya hızlı treninin test sürüşlerini bizzat Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başlattı. Önümüzdeki ay Ankara-Konya hızlı tren seferlerine başlıyor. Günaydın! Kendinize gelin ya... Ve Ankara -Konya arası 1 saat 15 dakikaya indi... Türkiye neydi ne oldu…..  Türkiye nerelerden nerelere geldi..." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset