Trabzon'dan AK Parti'yi bombaladı

CHP Trabzon İl Başkanlığı Binası'nda basın toplantısı düzenleyen Akbulut, önemli açıklamalarda bulunurken, neden aday olduğunu açıkladı."Öncelikle toplantımızın 23 Nisan gibi çok önemli bir güne denk gelmesinden büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.

Trabzon'dan AK Parti'yi bombaladı

CHP Trabzon İl Başkanlığı Binası'nda basın toplantısı düzenleyen Akbulut, önemli açıklamalarda bulunurken, neden aday olduğunu açıkladı.

"Öncelikle toplantımızın 23 Nisan gibi çok önemli bir güne denk gelmesinden büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Bu vesile ile tüm ulusumuzun ve dünya çocuklarının 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarım

Ben 5 yıldır Dernekpazarı ilçe başkanlığını yaptığım partimizin gidişatından memnun olmuş olsaydım, bugün burada sizlerin karşınızda bulunmuyor olacaktım.

Fakat, maalesef partimiz özellikle de bir zamanlar CHP’nin kalesi olan Trabzon’da kan kaybediyor. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun inanılmaz gayreti bu kan kaybını bir nebze önlese de, gerçek tablo ortadadır" diyen Akbulut, "Sokağa çıkın ve önünüze çıkan bir vatandaşa  lütfen sorun. “AKP iktidarından memnun musunuz?”. Alacağınız cevap “Değiliz ama kime oy verelim” diye olacaktır.  İşte ben bu sorunun cevabını vermek için karşınızdayım. 

Ben önüme çıkana oyunu CHP’ye vermesi gerektiğini etkili bir şekilde anlatabilme yetkisini elde edebilmek için karşınızdayım. 

Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nin Trabzon’daki sesini daha da yükseltmesi, etkili ve eylemli muhalefet yapabilme koordinatörlüğü yetkisini alabilmek için karşınızdayım. 

-Bundan sonraki ömrümün kendime değil partime ve ülkeme lazım olduğunu düşünüyorum. 

Kişisel olarak ideallerimin hepsini gerçekleştirdim. Yıllarca İsviçre’de yaşadım. Oradaki demokratik yaşamın tadını aldım. Aynı demokratik yaşamı hatta daha da ilerisini Trabzonlu ve bütün yurttaşlarımın yaşayabilmesine katkıda bulunabilmek için karşınızdayım" ifadelerini kullandı.

Akbulut, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ve bu görevi tek başıma değil CHP’ye oy vermiş her partilimizle, ilçelerde, beldelerde ve ilimizde görev alan her üye ve delegelerimizle, duayenlerimizle gerçekleştirmek için karşınızdayım. 

Ben Trabzon halkının asıl ihtiyacı olan doğalgazın ötelenerek, Akyazı Stadı ve Çömlekçi Kentsel dönüşüm projeleri ile halkımızın oyalandığını CHP adına söyleme yetkisini elde edebilmek için karşınızdayım. 

Ben Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun vaat ettiği 61 projede en önemli meseleler olan raylı sistemi, teleferiği ve çok önemli güney çevre yolunu es geçenlerin bu şark kurnazlığını halka anlatmak için karşınızdayım. 

Ben 20 Şubat 2008’de AK Parti ve BDP’lilerin oyları ile kabul edilen vakıflar yasasının Türkiye’nin  sahibi olduğu kültür varlıklarını tazminatıyla birlikte yabancılara iade etmek isteyenlere peşkeş çekenlere dikkatinizi çekmek için karşınızdayım. 

Ben AK Parti’nin sebep olduğu sağlık karmaşası nedeniyle saldırılara uğrayan ve de öldürülen sağlık çalışanlarına Trabzon yerelinde CHP olarak sahip çıkabilme yetkisini elde edebilmek için karşınızdayım. 

Ben Trabzon’da zafer ilan edip, Trabzonluları kömür solumaya mahkum eden Ak Parti iktidarının ipliğini pazara çıkarabilmek adına CHP il başkanı olabilmek için karşınızdayım. 

 

Ben AKP’nin adalet sistemimize yaptığı tecavüzün geleceğimiz için ne derece büyük  tehlikeler yarattığını anlatmak için karşınızdayım. 

Ben irticadan ziyade dinimizi istismar etmenin ülkemiz açısından çok daha büyük tehlikeler arz ettiğini söylemek için karşınızdayım. 

Ben başarısız iktidarın AKP’li profesyonel dilbazlar aracılığı ile mucizeler yaratılıyormuş gibi gösterildiği devlet yönetme anlayışının çok zararlı etkilerini anlatmak için karşınızdayım. 

Ben ülkemiz için bir çivi çakmadığı halde mirasyediler gibi, Cumhuriyet tarihinin bütün kazanımlarını satarak, başarılı olduklarını iddia edenlerin maskelerini düşürmek için karşınızdayım. 

450.20120423161717.jpg

Bugün burada bulunmakla kendime belli bir program dahilinde ateşten gömlek giydiğimi değil 

papatyadan bir gömlek  dikmeye başladığımı belirtmek istiyorum. 

Şunu da belirtmek istiyorum ki bu çiçekli yolda etik olmayan hiçbir işbirliği ve delege avcılığı içine girmem. Çünkü ben herhangi bir partinin değil, Cumhuriyet Halk Partisi’nin İl Başkanı olmak istiyorum. Çıktığımız bu hizmet odaklı yolda ekibimize dahil olmak isteyen tüm partili arkadaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. İlerleyen süreçte sorumluluğu kendime kabullenip, başarıyı arkadaşlarım ve bütün CHP’lilerle paylaşacağım.

Ak Parti’nin Türk halkını hiptonize etmeye çalışmasına rağmen CHP Trabzon il örgütünün uyumadığını tüm Türkiye’ye haykırarak ispatlayacağım. 

DEĞERLİ ARKADAŞLAR.. DELEGEMİZ TEVECCÜH EDER BU KUTSAL GÖREVİ BİZE BAHŞEDERSE… AK PARTİ’NİN KANDIRIKÇI POLİTİKALARINA EN GÜÇLÜ MUHALEFETİN TRABZON’DAN YAPILACAĞINI VE CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNE EN BÜYÜK KATKININ TRABZON’DAN SAĞLANACAĞINI VURGULAMAK İSTİYORUM"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset