Trabzonda yerel yönetim toplantısı

 AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Yerel Yönetimler birim toplantısı il binasında yapıldı. Yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcısı Mehmet Çelik’in başkanlık yaptığı toplantıya, AK Parti il yönetim kurulu üyesi Recep Çağılcı ve ilçe yerel yönetimler

Trabzonda yerel yönetim toplantısı

 

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Yerel Yönetimler birim toplantısı il binasında yapıldı.

Yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcısı Mehmet Çelik’in başkanlık yaptığı toplantıya, AK Parti il yönetim kurulu üyesi Recep Çağılcı ve ilçe yerel yönetimler başkanları katıldı.

 Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Çelik, AK Parti'nin seçime her an hazır olduğu belirterek “2011 Genel Seçimlerine giderken yerel yönetimlerin faaliyetlerin koordineli ve programlı bir biçimde yapılması, vatandaşımıza hizmetin kalitesinin yükseltilmesi halkımızla irtibatın kuvvetlendirilmesi noktasında gerekli çalışmaları yapıyoruz. Yaklaşan 2011 seçimlerine her zaman olduğu gibi en hazır parti yine AK Parti. Birbirimize olan bağlılığımız, muhabbetimiz, sevgimiz devam etmeli. Birbiriyle takım ruhu içerisinde olan, birbirine sevgi ve saygı gösteren, birbirini kucaklayan, birbirine kardeşlik ruhu ile yaklaşan ekibin de yapamayacağı hizmet yok. Trabzon’a ve Türkiye'ye yapılacak daha çok hizmet var. Bunun bilincinde olarak durmak yok yola devam diyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler