Trabzon'da siyaset akademisi

AK Parti Araştırma Geliştirme (ARGE) Birim Başkanlığının Türkiye genelinde düzenlediği Siyaset Akademisi Trabzon ayağı İl Başkanlığı ve ARGE Birim Başkanlığının koordinasyonu ile Ekim-Kasım ayları arasında gerçekleştirilecek.Adalet ve Kalkınma Partisi(AK

Trabzon'da siyaset akademisi

AK Parti Araştırma Geliştirme (ARGE) Birim Başkanlığının Türkiye genelinde düzenlediği Siyaset Akademisi Trabzon ayağı İl Başkanlığı ve ARGE Birim Başkanlığının koordinasyonu ile Ekim-Kasım ayları arasında gerçekleştirilecek.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) İl Başkan Yardımcısı AR-GE Başkanı Hakan Terzioğlu Ekim-Kasım ayları içersinde "Siyaset Akademisi’nin" dördüncüsünü gerçekleştireceklerini söyledi. Siyaset akademisinin amacını özetleyen Terzioğlu “herhangi bir siyasi kimlik gözetmeksizin, tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımıza geleceğin Türkiye’sinin şekillenmesinde etkin rol üstlenerek bireysel olarak düşünüp, hem siyasal hem de kültürel anlamda donanım kazandırmaktır. Siyaset Akademisi programında demokrasi, uluslararası ilişkiler, ekonomi, deneyim paylaşımı, siyasal kimlik, kişisel gelişim konularında uzman eğitimciler tarafından seminer verilecek. Siyaset Akademisi, siyasi bir faaliyet değil, eğitim faaliyetidir. Bu eğitim faaliyetine tüm Trabzonlu vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Ayrıca Siyaset Akademisi eğitim programına kayıtlar AK Parti Trabzon İl Başkanlığınca yapılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset