Trabzon'da partilerin efsane adayları

Haber61 – Haber Merkezi – 7 Haziran’da yapılacak Genel Seçimler öncesi Trabzon siyaseti adı adaylıkla geçen sürpriz isimlerle çalkalanıyor.İlk olarak Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Adana Demirspor teknik patronu Ünal Karaman’a Milletvekilliği için t

Trabzon'da partilerin efsane adayları

Haber61 – Haber Merkezi – 7 Haziran’da yapılacak Genel Seçimler öncesi Trabzon siyaseti adı adaylıkla geçen sürpriz isimlerle çalkalanıyor.

İlk olarak Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Adana Demirspor teknik patronu Ünal Karaman’a Milletvekilliği için teklifi getirmesi üzerine AK Parti hemen peşinden düğmeye bastı.  Olimpiyatlarda ülkemizi temsil eden Mili Güreşçi Selçuk Çebi’ye teklif getirdiği öğrenildi.

MHP ve AK Parti’nin bu çıkışlarına CHP’den ise flaş bir iddia geldi. İki partinin spor camiasından isimler çıkarması üzerine CHP’de Türk futbolu ve Trabzon Futbolunun efsane isimlerinde Şenol Güneş’e teklif getirmeye hazırlandıkları öğrenildi. Haber merkezimizin edindiği bilgiye göre; CHPli bazı kurmaylarında Genel Merkeze Güneş’in ikna edilmesi için bilgi vermeye hazırlandığı ifade edildi. 

Öte yandan Ak Parti'ninde Faruk Özak aracılığı ile Şenol Güneş'e teklif götüreceği kulislerde konuşulmaya devam ediyor. Şenol Güneş'in ise siyasete sıcak bakmadığı biliniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset