Trabzon'da muhtarlar zirvesi

Trabzon Belediyesi’nin teknik hizmetlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç mahalle muhtarlarıyla yemekli toplantıda bir araya gelerek 2011 yılında yapılması düşünülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.Toplantıya Trabzon Muhtarla

Trabzon'da muhtarlar zirvesi

Trabzon Belediyesi’nin teknik hizmetlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç mahalle muhtarlarıyla yemekli toplantıda bir araya gelerek 2011 yılında yapılması düşünülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıya Trabzon Muhtarlar Derneği Başkanvekili Bekir Aktürk, 40 mahalle muhtarı, teknik hizmetler birimleri müdürleri ve şefleri katıldı. Toplantıda konuşan Trabzon Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Bekir Aktürk, toplantıyla 2010 yılında yapılan veya yapılamayan hizmetlerin durum değerlendirmesini yaptıklarını ifade ederek “Toplantıya katılan muhtarlarımız 2011 yılında mahallelerinde yapılması gereken hizmetleri aktardılar. Bunun yanında belediyenin mahallelerde yapmayı planladığı çalışma programı hakkında bilgi sahibi oldular. Muhtarlar Derneği olarak Trabzon Belediyesi’ne, belediye birim müdürleri ve şeflerinin muhtarlıkları yerinde ziyaret ederek mahallenin sorumlarını yerinde görmeleri teklifimiz de olumlu olarak karışlandı. Muhtarlar ve belediye olarak birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlara en iyi hizmeti verme noktasında çalışmalarımızı bundan sonra da sürdüreceğiz. Mahalle muhtarlarımızı böylesine güzel bir toplantıda bir araya getirerek sorun ve önerilerini dinleyen Belediye Başkan Yardımcımız Osman Necip Sevinç’e teşekkür ediyorum” dedi.

Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç ise yaptığı konuşmada “Mahallelerimizin sorunlarını en iyi bilen kişiler muhtarlarımızdır. Bu nedenle muhtarlarımızla sürekli diyalog içerisinde olmaya gayret gösteriyoruz. Muhtarlarımızın mahalleleri ile ilgili taleplerini karşılama için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. 2010 yılında mutlaka eksiklerimiz olmuştur. Muhtarlarımızın bütün isteklerini karşıladığımızı iddia etmek zaten mümkün değildir. 2011 yılında hizmetlerimizi muhtarlarımızla birlikte daha iyi yapmak için gayret göstereceğiz. Ayrıca muhtarlarımızdan gelen talep doğrultusunda müdürlerimiz ve görevli diğer arkadaşlarımızla birlikte muhtarlarımızı yerinde ziyaret edip mahalle sorunlarını yerinde dinleyip birlikte çözüm üretme çabası içerisinde olacağız. Muhtarlarımızla el ele vererek kentimize en iyi hizmeti verme gayret göstereceğiz” diye konuştu.

Sevinç, 2010 yılı içerisinde 65 bin ton asfalt dökerek rekora imza attıklarını sözlerine ekleyerek, “12 bin metre yeni yol açtık 30 bin metre küpe yakın beton yol yaptık. Yeni aldığımız araçlarla makine parkımızın kapasitesini artırdık ve artırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset