Trabzon'da gizli seçim anketinden bakın kim çıktı?

Haber61 – Haber Servisi – AK Parti Trabzon teşkilatında parti içinde gizli bir anket yapıldığı ileri sürüldü. İddiaya göre; Ankette “2015 seçimlerinde kimi Milletvekili olarak görmek istersiniz?” sorusu sorulduğu öğrenildi. Anketteki cevap ise kulislere E

Trabzon'da gizli seçim anketinden bakın kim çıktı?

Haber61 – Haber Servisi – AK Parti Trabzon teşkilatında parti içinde gizli bir anket yapıldığı ileri sürüldü. İddiaya göre; Ankette “2015 seçimlerinde kimi Milletvekili olarak görmek istersiniz?” sorusu sorulduğu öğrenildi. Anketteki cevap ise kulislere Erdoğan Bayraktar olarak yansıdı.

Yüzde 70’in üzerinde Bayraktar çıkmasının nedeni ise TOKİ; başkanlığı dönemi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde Trabzon’a yaptığı yatırımlar olduğu ifade edildi.  Parti’nin güçlü bir çoğunluğu Erdoğan Bayraktar’dan sonra güçlü bir isimin bu denli çıkıp Trabzon’u savunamadığı belirttiler.

Ankette yüksek oyu olan bir diğer kişi ise SGK Trabzon İl Müdürü Musa Bulut oldu. Bulut, AK Partinin hem tabanında hemde üst yönetiminde destek gördüğü ve sevildiği bu ankette de bir kez daha ortaya çıktı. Adnan Günnar; il başkanlığını Haydar Revi’ye teslim etse de Partideki ağırlığını koruduğu biliniyordu gizli ankete bu durumun yansıdığı gözüktü.

Öte yandan Erdoğan Bayraktar; bu akşam saatlerinde Trabzon’da coşkulu bir karşılama ile karşılandı. Ankara’dan gelen Bayraktar; haftsa sonu Başbakan Davutoğlu’nun Trabzon ve Rize programında kendisine eşlik edeceği öğrenildi. Trabzon havalimanındaki bu karşılama ise seçmenlerin yine Bayraktar’ı beklediği olarak vurgulandı. 

img-20141217-wa0005-001.jpg

img-20141217-wa0011-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler