Trabzon'da emekliler o hastaneyi seçti

Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubesi, sağlıkta Özel Karadeniz Hastanesini seçti.Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubesi’nde gerçekleştirilen imza törenine Özel Karadeniz Hastanesi İşletme Müdürü Turan Saka, Özel Karadeniz Hastanesi İletişim ve Kurums

Trabzon'da emekliler o hastaneyi seçti

Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubesi, sağlıkta Özel Karadeniz Hastanesini seçti.

Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubesi’nde gerçekleştirilen imza törenine Özel Karadeniz Hastanesi İşletme Müdürü Turan Saka, Özel Karadeniz Hastanesi İletişim ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Tülay Hazaroğlu ve Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubeleri Başkanı Burhan Bayraktar ve dernek yetkilileri katıldı.

Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Burhan Bayraktar, bölgedeki emekli üyeleri için her zaman ellerinden gelenin en iyisini yapmak ve tüm ihtiyaçlarında yanlarında olmak olan görev anlayışları içerisinde derneğin emekli üyelerine Özel Karadeniz Hastanesi gibi sağlıkta kurumsal yapısı ve kaliteden ödün vermeyen tavrı ile üyelere sunulacak kaliteli sağlık hizmetinden ötürü mutlu olduklarını söyledi.

20141117aw245389_01.jpgÖzel Karadeniz Hastanesi İşletme Müdürü Turan Saka, “Bölgenin büyük derneklerinden biri olan Emekliler derneği tarafından tercih edilmenin gururunu yaşıyoruz, sizlere hak ettiğiniz sağlık hizmetini vermek, bizi ayrıca gururlandıracaktır, hedefimiz her zaman bölge halkına ve sağlık hizmeti almak için kurumumuza başvuran tüm hastalarımıza, en iyi düzeyde sağlık hizmeti vermektir. Bu yolda asla taviz vermeden ilerlemekteyiz, her zaman, her yerde söylediğimiz gibi hedefimiz; hep daha iyiye en iyiye ulaşmak olacaktır” dedi.

Özel Karadeniz Hastanesi İletişim ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Tülay Hazaroğlu ise, sadece anlaşmalı kurumlar olarak değil sosyal sorumluluk olarak da emeklilerin farkında olduklarını ve kurum olarak her zaman üzerlerine düşeni emeklilere karşı yapma çabasında olduklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset