Trabzon'da çatı toplantısı!

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken CHP ve MHP, çatı aday olarak Ekmeleddin İhsanoğlu ismi üzerinde karar kıldırlar.Bu konunun yankıları tüm Türkiye'de olduğu gibi Trabzon'da da sürerken, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun önümüzdeki günlerde Trabzon'a geleceği

Trabzon'da çatı toplantısı!

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken CHP ve MHP, çatı aday olarak Ekmeleddin İhsanoğlu ismi üzerinde karar kıldırlar.

Bu konunun yankıları tüm Türkiye'de olduğu gibi Trabzon'da da sürerken, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun önümüzdeki günlerde Trabzon'a geleceği öğrenildi.

CHP, MHP, BBP Trabzon İl Başkanlıkları çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nun hem Cumhurbaşkanı adayı olması hemde Trabzon'a yapacağı ziyaret ile ilgili olarak Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenlediler.

TRABZON'A DEĞER VERİYOR!

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, basın toplantısında yaptığı açıklamada, çatı aday ekmeleddin İhsanoğlu'nun cuma günü Trabzon'da olacağını belirterek, "Ekmeleddin ihsanoğlu Cuma günü saat 09.30'da Trabzon'da olacak. Ekmeleddin İhsanoğlu memleketi Yozgata gittikten sonra Trabzon'a gelecek. Bu Trabzon'a verdiği değeri gösteriyor. Burada kendisini en iyi şekilde ağırlayıp insanlara çok iyi tanıtacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" DİYEBİLEN!

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli basın toplantısında yaptığı konuşmada "Neden İhsanoğlu dendiğinde şöyle açıklanabilir. Ne Mutlu Türküm diyen bir aday olmalıdır. Birilerinin arkasından giden bir Cumhurbaşkanı istemiyoruz. Bu görevi hakkıyla yerine getirecek bir Cumhurbaşkanı adayı etrafında birleştik. Cuma günü burada olacak olan Cumhurbaşkanı adayımızı en iyi şekilde ağırlayacağız" dedi.

DİĞER PARTİLERLE GÖRÜŞÜYORUZ

CHP Trabzon il başkanı Yavuz Karan sorulan bir soru üzerine diğer partilerle görüşme halinde olduklarını belirterek, "DP DSP BBP CHP ve MHP burada bunun önderiliğini yapıyor. Di,ğer partilerle görüşmelerimiz sürüyor. Bu çatının altında bütün sivil toplum örgütleri ve diğer partilerin ve vatandaşların bu çatı altında toplanacağına inanıyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler