Trabzon'da Arınç konuşuldu!

Partisinin Trabzon İl Teşkilatı’nı partililer ile yaptığı toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ateş, AK Parti Hükümeti’nin yoksulluğu, yolsuzluğu ve yasakları kaldırmak için iktidara geldiğini hatırlatarak “Yoksulluk ile yolsuzluk

Trabzon'da Arınç konuşuldu!

Partisinin Trabzon İl Teşkilatı’nı partililer ile yaptığı toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ateş, AK Parti Hükümeti’nin yoksulluğu, yolsuzluğu ve yasakları kaldırmak için iktidara geldiğini hatırlatarak “Yoksulluk ile yolsuzluk ortada peki yasaklar diye baktığımız zaman nedir. İsyan etmemek için kendimizi zor tutuyoruz. Sayın Bülent Arınç meclis başkanıydı ben Meclis Başkan Vekiliydim. Deniz Feneri olayı patlak verdiği zaman Sayın Arınç dedi ki, ‘Olanağım olsa bu Deniz Feneri yolsuzluğunun 1 numaralı sanığı konumundaki Zahit Akman’ı kulağından tutar atarım’ dedi. Sayın Başbakan, Sayın Bülent Arınç’ı kendisine yardımcı yaptı, Devlet Bakanı yaptı. RTÜK’ü getirdi Arınç’a bağladı, ilişkilendirdi. Zahit Akman, yıllarca RTÜK Başkanı olarak o koltukta oturdu şimdi de yönetim kurulu üyesi olarak devam ediyor.

Böyle bir ahlak, böyle bir devlet yönetme tarzı olamaz” dedi.

Son Türk Telekom Arena Stadı’nın açılışında yaşananlara değinen Ateş “Her ifadeleri daha önce basın açıklamaları da orda yapılan konuşmalarda da Galatasaraylı’yı kafasına sopayla vururcasına vurdular. ‘Size biz verdik, biz yaptık, geçmişte kira borcunuzu ödemediniz, sözleşmenin gereğini yapmadınız, dilerim bundan sonra yaparsınız’ gibi çok tahrik edici konuşmalar yapıldı. Oysa ben Sayın Başbakan’ı orda çıkıp konuşmasını ve tepkiye karşılık ‘tamam mı kardeşim bitti mi ıslıklarınız, yuhlarınız bitti mi bitti. Şimdi birde beni dinleyin’ demesini beklerdim. Oradaki vatandaş organize deniliyor ben böyle bir organizasyon görmedim bunca yıllık deneyimime dayanarak söylüyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset