Trabzon'da AK Parti sandığa sahip çıktı

 AK Parti Genel Merkezi tarafından tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Sandığa sahip çıkıyoruz’ toplantısı Trabzon’da gerçekleştirildi.AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, sadece seçimden seçime halkın yanında değil, her zaman halkla i

Trabzon'da AK Parti sandığa sahip çıktı

 AK Parti Genel Merkezi tarafından tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Sandığa sahip çıkıyoruz’ toplantısı Trabzon’da gerçekleştirildi.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, sadece seçimden seçime halkın yanında değil, her zaman halkla iç içe olduklarını söyledi.

Başkan Altunbaş, “Biz sadece seçimden seçime vatandaşın yanına gitmeyiz. Seçimden önce ve sonra da vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal yapar, derdini sıkıntısını dinleriz. Vatandaşımızla diyalogumuzu hiçbir zaman kesmiyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntısı dinliyor, onlara çözüm üretebilmek için bu toplantılarımızı her zaman yapıyoruz. Her an vatandaşımızla olarak onlarla gönül bağımızı kurup gönüllere hitap etmek için uğraşıyoruz. Şu anda yaptığımız çalışmalarla seçimden önce alabileceğimiz oyları tespit etmeye çalışıyoruz ” dedi.

Trabzon’da 6-0 hedefinin zor olmadığını kaydeden Başkan Altunbaş, “Birileri AK Parti’nin 6-0 hedefini hayal ürünü olarak görüyor. Bizim Trabzon’da 106 bin üyemiz var. Her üyemiz AK Parti’ye daha önce oy vermeyen 2 kişiyi etkilese bu hedef hiç de zor değildir ve 6-0’ı çok rahat yakalarız. Çalışmalarımızı bu noktada hızlı bir şekilde sürdürerek, Trabzon’da 6-0 hedefine emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu asla hayal ürünü değildir. Hayal gerçek olacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset