Trabzon'da AK geçiş!

Toplantıya, Has Partinin Yomra İlçe Başkanlığını yapmış olan Ahmet İnce 20 arkadaşı ile birlikte katılırken, AK Parti Yomra İlçe Başkanı Eyyüp Ergan, Kurucu ilçe başkanı Kahraman Sezgin, Özdil Belediye Başkanı Mustafa Bayındır, Oymalıtepe Belediye Başkanı

Trabzon'da AK geçiş!


Toplantıya, Has Partinin Yomra İlçe Başkanlığını yapmış olan Ahmet İnce 20 arkadaşı ile birlikte katılırken, AK Parti Yomra İlçe Başkanı Eyyüp Ergan, Kurucu ilçe başkanı Kahraman Sezgin, Özdil Belediye Başkanı Mustafa Bayındır, Oymalıtepe Belediye Başkanı Metin Şahin, İl Genel Meclis üyeleri, ilçe yönetimi, belde başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve davetlilerin katılımı ile gerçekleştirildi.


AK Parti’nin Yomra’ya önemli yatırımlar kazandırdığını belirten Ergan, “Ak Parti iktidarından Yomraya önemli yatırımlar kazandırıldı. Kısaca özetlersek yaklaşık 100 trilyonluk 450 yataklı kanuni eğitim ve araştırma hastanesi hizmete açıldı. 500 yataklı kız ve erkek öğrenci yurdu hizmete açıldı. Bir çok ilçede adliyeler kapanırken ilçemizde adliye sarayı yapılıyor. 2013 yılının ilk yarısında hizmete açılacaktır. Kapalı spor salonu, çim saha, sentetik saha, jimnastik salonu yapıldı.

Eğitim kurumları olarak Çamlıyurt okulu, Maden okulu , Yavuz Selim ilköğretim okulu otistik engelliler okulu ana okulu hizmete açıldı. Anadolu Lisesi ve ana okulu inşaatları ihale edildi. 2003 yılında ilçemizin 50 yıllık su ihtiyacını karşılayacak 27 km den 350’lik borularla Yomra’nın içme suyu ihtiyacını karşıladık. Yomra deresi, Şana deresi taşkın koruma ile duvarlar yapılarak koruma altına alındı. Yomra, Özdil, Oymalıtepe grup yolu birinci etap ihale edildi. 5 Km lik kısmı tamamlandı. İkinci etap ihalesi yapılmış olup yüklenici firma Nisan ayında işe başlayacaktır. Yanbolu grup yolu genişletilerek asfaltlanması tamamlanmıştır. Köylerimiz 10 yılda çok önemli yatırımlar almışlardır. Bu yatırımların bazıları sıralarsak; Ana arterler genişletilmiş, sanat yapıları yapılarak asfalt veya betonlamaları tamamlanmış, su ihtiyaçları karşılanmıştır.

Özdil, Oymalıtepe Belde Belediyelerimiz Beldelerine önemli hizmetler getirdiler. Beldelerimiz şehir görünümüne büründü. Bundan sonraki ilk hedefimiz Yomra Belediyesini kazanmak, ve Trabzon Büyük Şehir Belediyesi ile köy ve beldelerimize Ak Belediyecilik hizmeti anlayışını getirmek olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset