Trabzon'da 12 Haziran beklentisi

AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan, 12 Haziran seçiminin sadece Türkiye'nin değil dünyanın ve bölgenin de kaderini etkileyecek ağırlıkta olacağını bildirdi.Aykan, yaptığı yazılı açıklamada, 12 Haziranda yapılacak seçimlerin, Türkiye'nin geleceği ve

Trabzon'da 12 Haziran beklentisi

AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan, 12 Haziran seçiminin sadece Türkiye'nin değil dünyanın ve bölgenin de kaderini etkileyecek ağırlıkta olacağını bildirdi.

Aykan, yaptığı yazılı açıklamada, 12 Haziranda yapılacak seçimlerin, Türkiye'nin geleceği ve demokrasi hamlesi için önemli bir kilometre taşı olacağını belirtti.

AK Parti'nin, ülkeyi kuşatan siyasi yaklaşımı, geniş teşkilat yapısı, tecrübesi ve birikimi ile seçime hazırlandığını vurgulayan Aykan, şöyle devam etti:

''Seçim öncesi CHP'deki görüntü 'kavgalı eve kız verilmez' görüntüsüdür. Kendi partisini idare edemeyen, her kafadan bir ses çıkan kadrolara millet ülke yönetimini niçin versin ki? Ayrıca CHP'nin ayakları yere basan, ülke gerçekleriyle örtüşen bir programı da yoktur. Kanaatimce sayın Kılıçdaroğlu, sayın Baykal'ın son seçimlerde aldığı sonucun üstüne çıkarak zevahiri kurtarma telaşına düşecektir. Şimdiden görülüyor ki seçim sonrası CHP'de büyük bir fırtına kopacaktır.

Seçim öncesi MHP'de baraj tartışmalarının daha da yoğunlaşması beklenebilir. MHP, referandum sürecinde izlediği politikanın sıkıntılarını bu seçim öncesinde yaşayacakmış gibi görünüyor. BDP ise olabildiğince ortamı gererek ırkçı ve vuruşmacı bir söylemle daha fazla bağımsız milletvekiliyle Meclis'te temsil hakkı kazanmaya çalışacaktır. Bunun dışındaki siyasi partilerin seçim ittifaklarına halkımızın itibar edeceğini düşünmüyorum.''

Aykan, yeni bir anayasa ve 2023 vizyonu ile halkla bütünleşmeye hazırlanan AK Parti'nin, Türkiye'nin partisi olduğunu hem aday listesi hem de seçim beyannamesiyle perçinleyeceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

''Ülkemizin zaman kaybına tahammülü yoktur. Başkaları yürürken Türkiye'nin koşması lazım. 1990'lı yıllar ile 2000'li yıllar arasındaki açığı ancak böyle kapatabiliriz. 12 Haziran seçimi sadece ülkemizin değil dünyanın ve bölgemizin de kaderini etkileyecek ağırlıkta olacaktır. Halkımızın sağduyusuna ve şaşmaz iradesine güveniyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler