Trabzon’a teşhisi koydu: BU ŞEHİR HASTA!

Haber61/Haber Servisi- AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylarından Davut Çakır, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.Basın mensuplarına hayatıyla ilgili bilgiler veren Çakır, Pendik Belediyesi’nde 25 yaşında İmar Müdürü olduğundan Büyükşehir Belediy

Trabzon’a teşhisi koydu: BU ŞEHİR HASTA!

Haber61/Haber Servisi- AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylarından Davut Çakır, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Basın mensuplarına hayatıyla ilgili bilgiler veren Çakır, Pendik Belediyesi’nde 25 yaşında İmar Müdürü olduğundan Büyükşehir Belediyesinde danışmanlığa kadar bir çok görevde yer aldığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyükşehir belediye başkanı iken kendisi ile çalıştığını ifade etti. Kadir Topbaş’a da 2 yıl danışmanlık yapan Çakır şunları söyledi;

* Benim Trabzon’da en büyük derdim adam yetiştirmektir. Trabzon’da adam yetiştirme işi anladım ki en zor iştir. Ankara bürokrasisine burda adam yetiştirip göndermemiz gerekiyor. Adam olmadan bu iş zor. Doğru proje üretmeniz gerekiyor.

11025412_915917758502705_1610575899_o.jpg* Tayyip bey Trabzon’a geldiğinde Orhan başkanımla sunum yapıyoruz. ‘Davut dedi sen İstabul’dan geldin. Arsalarımızı satıp hizmet ettik biz..’ Bende dedim ki; burda arsaların hepsi m

* Bu şehir biraz hasta. Sürekli kan kaybediyor. Biz önce hastayı dinledik. Göreve başladığımda her gün önüme 3 tane CV geldi. İşsizlik büyük sorun. Ayrıca meydanı 3 yerden eğilim bir kent. Bu kentin önce büyük bir meydana ihtiyacımız var. Alt yapı sorunu var. Çoğu sorunlar genelden çözülmeli, yerelde sadece bir ayağı olacak bu şehrin. Baktık ki, Trabzon’a Ankara’dan daha iyi hizmet ederiz.

* 7 sene beraber çalıştık TOKİ Başkanı Ergun Turan ile birlikte.. TOKİ’den yardım almamız lazım.  

* 94 yılında Tayyip bey ile bir açılıştayız. Orada baktı ‘Ahmet amca ağaç dikiyoruz sen napıyosun?’ dedi. Ahmet amca da, ‘Biz seni diktik meyvelerini yiyoruz’ diyerek cevap verdi. İşte bizde Trabzon’un meyve veren ağacıyız. Biz Trabzon’da bir fidan diktik. Sulamasını siz yapacaksınız. Ne kadar sularsınız o kadar meyve alırsınız. O konuda arkadaşlarımıza kendimizi emanet ettik. Temayülde başarılı sonuç aldık. 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler