Trabzon Siyasetinin acı günü

Trabzon renkli bir siyaset adamını kaybetti.ANAP Trabzon Eski İl Başkanı Osman Aslan  tedavi gördüğü Trabzon Fatih Devlet hastenesinde bugün hayata gözlerini yumdu.  ANAP'ın kurucularından olan ve Merkez İlçe başkanlığının yanı sıra uzun yıllar il başkanl

Trabzon Siyasetinin acı günü

Trabzon renkli bir siyaset adamını kaybetti.

ANAP Trabzon Eski İl Başkanı Osman Aslan  tedavi gördüğü Trabzon Fatih Devlet hastenesinde bugün hayata gözlerini yumdu. 

 

ANAP'ın kurucularından olan ve Merkez İlçe başkanlığının yanı sıra uzun yıllar il başkanlığı görevlerinde bulunan merhum Aslan bir süre önce beyin ameliyatı olmuştu.

 

Trabzon siyasetinin sevilen simalarından merhum Osman Aslan’ın cenazesi  yarın (29 Temmuz Pazar) öğle namazına müteakip  Merkez Ayvalı Köyünde kılınacak cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanında toprağa verilecek.

Haber61 net ailesi olarak merhuma Yüce Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset