Trabzon Ortahisar'da asıl yedek ayrımı yok

Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıda yaklaşan yerel seçimler konuşuldu. Kahvaltıda konuşan Temel Altunbaş “Sandık yönetim kurulu çalışmaları ve üye güncelleme işlemleri, bir yandan da üye kampanyaları başlamış, ç

Trabzon Ortahisar'da asıl yedek ayrımı yok

Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıda yaklaşan yerel seçimler konuşuldu. Kahvaltıda konuşan Temel Altunbaş “Sandık yönetim kurulu çalışmaları ve üye güncelleme işlemleri, bir yandan da üye kampanyaları başlamış, çok şükür hız kesmeden devam etmektedir.

AK Parti Trabzon’da hamdolsun toplantı salonlarına sığmayan büyük bir ailedir. Trabzon da teşkilatı ve gönül vereni en çok olan kalabalık bir iktidar partisi olmanın sorumluluklarını yerine getiriyoruz. Fikir alışverişleri için düşüncelerimizi değerlendirmek için sık sık bir araya geliyoruz. Bu bazen ev ziyaretlerinde, bazen mahalle toplantılarımızda devam etmektedir. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Teşkilat yöneticilerinin dikkatle ve özenle çalışmaları, toplantılara bugün burada olduğu gibi iştirak etmeleri, gönül vermeleri AK Parti’lilerin ve Trabzon halkının yüzünü güldüren, bizi biz yapan en büyük faktörlerdendir” dedi.

20131005aw000406_02.jpg

“Heyecanımızla, hizmet aşkımızla görevlerimizi icra etmenin mutluluğu içerisinde yaklaşan yerel seçimlere hazırlanmaktayız” diyen Altunbaş “Siz değerli yöneticilerimiz ile bir arada kahvaltı yapma fırsatı ile farklı bir hava oluşmuş ve yoğun çalışma temposunda bir soluk almak adına kahvaltı vesilesi ile bir araya gelmiş bulunmaktayız. yerel seçim hazırlıklarımızı büyük ölçüde tamamlamış, sandık yönetim kurulu çalışmalarını neredeyse bitirmiş bulunmaktayız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset