Trabzon Merkez ilçe yemekteydi

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşilvadi Tesisleri tarafından organize edilen yemekte bir araya geldiler. Yemeğe AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavaznoz, İl Yönetim Kurulundan Tanıtım ve Medya Başkanı Havva Gümüş, Yönetim

Trabzon Merkez ilçe yemekteydi

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşilvadi Tesisleri tarafından organize edilen yemekte bir araya geldiler. 

Yemeğe AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavaznoz, İl Yönetim Kurulundan Tanıtım ve Medya Başkanı Havva Gümüş, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Şükrü Çeliktürk ile Merkez İlçe Asil ve Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Yemek esnasında bol bol sohbet 470.20111212174357.jpg

eden AK Partililer, istişare de yaptılar.

Yemekte bir konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz, Yeşilvadi Tesisleri Sahibi Muhammet Güney’e davetinden dolayı teşekkür ederek, “Buraya Muhammet Bey’in daveti üzerine geldik ve kendisinin bu nazik daveti bizi çok memnun etti.

Merkez İlçe Yönetim Kurulumuzla sık sık böyle organizasyonlarda buluşuyoruz. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yeşilvadi Tesisleri Sahibi Muhammet Güney ise, AK Parti Merkez İlçe Yönetimi’yle buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tesisleri onurlandıkları için AK Parti teşkilatına şükranlarını sundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler