Trabzon Kılıçdaroğlu'nu bekliyor

ANKARA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Aday adayı Müslim Tokgöz, Partisinin Genel Merkezinin tavrının ön seçim konusunda birinci sıranın kontenjan ısrarı devam ederse istifa edeceğini ifade etti. Haber61’e konuşan Tokgöz, “ Anti demok

Trabzon Kılıçdaroğlu'nu bekliyor

ANKARA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Aday adayı Müslim Tokgöz, Partisinin Genel Merkezinin tavrının ön seçim konusunda birinci sıranın kontenjan ısrarı devam ederse istifa edeceğini ifade etti. Haber61’e konuşan Tokgöz, “ Anti demokratik bir uygulamadır genel merkezin bu tavrı. Ben Trabzon’da uzun yıllardır siyaset yaptım. Hatta bu partinin il başkanlığını yapmış bir ismim. Bu uygulama CHP’yi havuza hapsetmektir. Aday adayı arkadaşlar Genel Başkanın cevabını bekliyoruz. Bu durum değişmezse aday adaylığından çekileceğim. Benim bu kararım kesin 18 aday adayı da istifa edecek imza verdik. Bu durum böyle olmaz.”dedi.

İŞTE O ANLAR 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset