Trabzon İl Başkanı Görevi Devraldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli mazbatasını aldı. 25 Eylül’de yapılan kongrenin ardından başkanlığa seçilen MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli yönetim kurulundan birkaç isimle beraber Trabzon Adliyesi’ne giderek mazba

Trabzon İl Başkanı Görevi Devraldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli mazbatasını aldı. 25 Eylül’de yapılan kongrenin ardından başkanlığa seçilen MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli yönetim kurulundan birkaç isimle beraber Trabzon Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı.

Mazbatasını aldıktan sonra bir açıklama yapan yeni İl Başkanı Muammer Demeli, kendisine bu görevi layık gören delegeye teşekkür borçlu olduğunu ifade etti. Demeli, “Görevimiz bugün burada resmileşti. Bundan sonra bu şuurla hareket edeceğiz. Allah inşallah görevimizi layıkıyla yapmamızı sağlar” diye konuştu. Mazbatasını Trabzon İl Seçim Kurulu memurunun elinden alan Demeli daha sonra Trabzon İl Seçim Kurulu Başkanı Adil Sever’i ziyaret etti. Demeli, burada Sever’le kısa bir görüşme gerçekleştirdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset