Trabzon has isyan var!

Haber61.NET - Haber Servisi - Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) bir yıl önce kapanarak AK Parti'ye katılmıştı. tüm yurt genelinde kapanan HAS Parti il başkanları ve parti üyeleri ile birlikte toplanarak Genel Başkanları Numan Kurtulmuş ile birlikte AK Parti

Trabzon has isyan var!

Haber61.NET - Haber Servisi - Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) bir yıl önce kapanarak AK Parti'ye katılmıştı. tüm yurt genelinde kapanan HAS Parti il başkanları ve parti üyeleri ile birlikte toplanarak Genel Başkanları Numan Kurtulmuş ile birlikte AK Parti'ye katılmalarının ardından ilk seçimleri 30 mart yerel seçimleri oldu. AK Parti Türkiye genelinde kendi partisinin listesinde az yer verdiği HAS Partililerin serzenişleri duyulmaya başladı.

Ak Parti Trabzon il başkanlığı Trabzon'da 18 ilçe ve büyükşehirde HAS Parti'den kendilerine katılanlara listede yer vermezken bu durum belediye meclisi ve il genel meclis adaylıklarından kendini gösterdi. HAS Parti il başkanlığından istifa ederek AK Parti'ye kayıt yaptıran yöneticilerin hiç bir bölgeden aday gösterilmemesi ise akıllarda soru işaretine neden oldu.

Bazı HAS Partili yöneticilerin parti içerisinde yüksek sesle isyan etmeleri seçim öncesi partide huzursuzluklara neden oldu. Üst düzey HAS Partililerin ise her an istifa edebilecekleri gelen bilgiler arasında. seçim öncesi bu nedenle partiden istifa olur mu? diye gözler AK Parti Trabzon il başkanlığa çevrildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset