Trabzon halkı Özak'a minnettar

İlk olarak Bayındırlık ve İskan Bakanı olarak kabinede görev alan Trabzon Milletvekili Özak ardından da Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak kabinede yer buldu. Eski Bakan Özak sayesinde Türkiye daha önce hiçbir kez gerçekleştiremediği çok önemli olimpiya

Trabzon halkı Özak'a minnettar

İlk olarak Bayındırlık ve İskan Bakanı olarak kabinede görev alan Trabzon Milletvekili Özak ardından da Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak kabinede yer buldu. Eski Bakan Özak sayesinde Türkiye daha önce hiçbir kez gerçekleştiremediği çok önemli olimpiyatlara ev sahipliği yaptı.

Özak’ın bir büyük başarısı da 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunlarını Trabzon’a aldırmak oldu. Böyle bir başarının ardından olimpiyatlara yaklaşık 20 gün kala Faruk Nafiz Özak’ın kabineye alınmaması Trabzon halkını şaşırttı. Bu başarının ardından Trabzon’a olimpiyatlar çerçevesinde yapılan yatırımlar için ve Trabzon’a kazandırılan Olimpiyat için Trabzon halkı Faruk Nafiz Özak’a minnettar.

TRABZON’UN VEKİLİ FARUK NAFİZ ÖZAK

Ayrıca Trabzon’a yaptığı hizmetler ve aracı olduğu bir çok hizmetin göz ardı edilmesi mümkün olmayan Faruk Özak’ın milletvekili olduğu bu dönemde hizmetlerini yine devam ettireceği güvencesi Trabzonlularda mevcut. Trabzon halkı Trabzonspor’un futbolcusu, başkanı, Trabzon’un Bakanı Faruk Özak’a teşekkürlerini sunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler