Trabzon Eski Valisi kimi eleştirdi?

Trabzon eski valisi Hüseyin Yavuzdemir Akparti Hatay Milletvekili Hacıbayram Türkoğlu’nun oğlu, Kaan Türkoğlu’nun Emniyet Müdürlüğü bahçesinde polisleri karşısına dizdirerek teşhis etmesini ağı bir dille eleştirdi .Trabzon eski valisi Hüseyin Demir Hatay’

Trabzon Eski Valisi kimi eleştirdi?

Trabzon eski valisi Hüseyin Yavuzdemir Akparti Hatay Milletvekili Hacıbayram Türkoğlu’nun oğlu, Kaan Türkoğlu’nun Emniyet Müdürlüğü bahçesinde polisleri karşısına dizdirerek teşhis etmesini ağı bir dille eleştirdi .

Trabzon eski valisi Hüseyin Demir Hatay’ın Dörtyol ilçesinde yaşanan ve Akparti Milletvekilinin oğlu Kaan Türkoğlu’nun Emniyette tüm polisleri karşısına dikerek teşhis etmesini kendi facebook hesabından eleştirdi

Yavuzdemir Facebook hesabında olayla ilgili olarak şunları yazdı:

"Polise yapılan böyle bir uygulama hiç hoş değil. Devletin üniformalı gücünü, bir milletvekilinin oğlunun karşısına geçirip teşhis yaptırılması belki yargı organlarında söz konusu olabilir. Emniyette böyle bir uygulama yapılması, polise pasifize etmek demektir.

Siyasi kimlik taşıyan kimselerin polise bu şekilde manevi işkence yapmaya hakları yoktur. Ümit ediyorum ki böyle bir uygulamaya İçişleri Bakanı müdahale eder ve sorumlular hakkında gerekli işlemi yapar"

 

vali.20120727133822.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset