Trabzon eğitimde çekim merkezi olacak!

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde görev yapan akademik personel ile bir araya geldi.Seçim çalışmalarına ara vermeden de

Trabzon eğitimde çekim merkezi olacak!

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde görev yapan akademik personel ile bir araya geldi.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Milletvekili Adayı Tosun, Yeni Türkiye yolunda her kesimden görüşün kendileri açısından çok önemli olduğunu belirtti. Hayal ve çılgın olarak görünen projelerin AK Parti iktidarları döneminde normal hale geldiğini söyleyen Tosun: “Sayın Başbakanımızın Trabzon  mitinginde müjdelediği  2. Devlet Üniversitesi ile Sosyal Bilimler, Sanat ve Spor bölümleri ile ilimiz eğitim alanında çekim merkezi haline gelecektir” dedi.

ERDÖL'DEN TOSUN'A TAM DESTEK

AK Parti iktidarının hizmet yolunda çok büyük zorlukları aşarak çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Ankara Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl, “Sağlık alanında yapılan çalışmalar sonucunda  halkımızın memnuniyetinin en  üst noktalara çıkmasında büyük katkıları olan Milletvekili Adayımız Nihat Tosun hocamıza buradan şükranlarımızı sunuyoruz. Sizlerin destekleri ile birlikte meclise gideceğine inancım tamdır” dedi.

Kuruluşundan beri AK Parti'ye üye olmaktan gurur duyduğunun altını çizen Erdöl, AK Parti'ye Yeni Türkiye yolunda çok büyük destek verilmesi gerektiğini vurgularken “Ülkemizin kalkınmasını istemeyen tüm mihraklar bir araya gelerek Yeni Anayasa, başkanlık sistemi ve çözüm sürecini engellemek için bütün olumsuz argümanları ortaya koymaya çalışıyorlar. Ama halkımız  daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de onlara müsaade etmeyerek sandıkta en güzel cevabı verecektir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset