''Trabzon değil Türkiye'de sorun''

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Ayşe Sula Köseoğlu dün Haber61 ailesini ziyaret ederek çalışmalarından bahsetti.Bayan Aday adaylarının az olduğundan bahseden Trabzon’un Ayşe’si, “Trabzon’da çok olumlu tepkiler alıyorum. Bu umarım seçimlere de yan

''Trabzon değil Türkiye'de sorun''

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Ayşe Sula Köseoğlu dün Haber61 ailesini ziyaret ederek çalışmalarından bahsetti.

Bayan Aday adaylarının az olduğundan bahseden Trabzon’un Ayşe’si, “Trabzon’da çok olumlu tepkiler alıyorum. Bu umarım seçimlere de yansır. Ankara mülakatı gayet iyi geçti. Trabzon’un bütün adaylarıyla dostluk çerçevesi içerisindeydik. Hepimiz aynı şeyin mücadelesini verdik, biz dedik” şeklinde konuştu.

TRABZON’UN AYŞE’SİNİN TÜRBAN DURUMU

“Benim durumum sadece Trabzon’u değil Türkiye’yi ilgilendiren bir durum. Bu nedenle Genel Merkezinde tutumunun ne olacağını merakla bekliyoruz. Türban mecliste daha önceleri de gündeme geldi. Ancak “türbanını açıp aday olacaksın” şeklinde bir teklifi olacağını düşünmüyorum. Ya bizi aday göstermezler ya da meclise türbanımızla gireriz şeklinde bir sonuç olacağını bekliyorum. Tabi her şey nasip kısmet. Önemli olan fiziksel olarak görüntümüz değil önemli olan ortak noktaları bulmak. Ortak noktalar üzerinde özgür bir millet olmak istiyoruz. Bütün kriterlerim tutuyor ve türbanım sorun oluyorsa, kusur aramayalım, ortak paydada buluşuyorsak türbanın farkına bile varılmaz. Kusur ararsak rahatlıkla buluruz, önemli olan çözüm noktalarında bir olmak, ortaya çıkarmaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset