Trabzon CHP'den Üslup çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Ortahisar İlçe başkanlığı yeni yönetimini dün bir kokteyle tanıttı. CHP İl Başkanı Güzide Uzun’un  katılımı ile gerçekleşen tanıtıma CHP kadın Kolları, CHP Gençlik Kolları ve birçok partili katıldı. Yeni yönetim, hede

Trabzon CHP'den Üslup çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Ortahisar İlçe başkanlığı yeni yönetimini dün bir kokteyle tanıttı. CHP İl Başkanı Güzide Uzun’un  katılımı ile gerçekleşen tanıtıma CHP kadın Kolları, CHP Gençlik Kolları ve birçok partili katıldı. Yeni yönetim, hedefini  partinin geçmişiyle geleceğini buluşturmak ve geleceğe bir köprü oluşturmak olduğunu, parti içinde ortak akıl, ortak dil oluşturmak olarak açıkladı

CHP Trabzon Ortahisar İlçe başkanı Mehmet Recep Aslantürk yeni görevinde birlik olmak dirlik olmak amacıyla böyle bir tanıtım gerçekleştirdiklerini ifade etti. Konuşmasın şu şekilde devam eden Aslantürk“ Biraya gelmek, dirlik olmak için kıvılcım oluşturmak amacıyla böyle bir tanıtım gerçekleştirdik. Partinin geçmişiyle geleceği ile buluşturmak ve geleceğe bir köprü oluşturmak olduğunu düşünüyorum. Parti içinde ortak akıl, ortak dil oluşturacağız “dedi.  

Eski yöneticilerinin deneyimlerinden faydalanacaklarını ifade eden Aslantürk“ dışlayıcı, ötekileştirici, dayatmacı, husumet dilini reddediyoruz. Dedikoduyu reddediyoruz, tüm partilerle ilişkileri iyi tutacağız. Trabzon’da yaşayan herkesin sorunlarını dile getireceğiz. Trabzon’a yeni bir anlayış ve üslup getireceğiz“ ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler