Trabzon CHP'de operasyon sinyali!

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, 2014 yerel seçimleriyle ilgili şapkayı önlerine koyduklarını ve gereğini yapacaklarını açıkladı. Karan, “Bazı ilçelerde partimize ihanet edenler var. İçimizde İrlandalılar var, Brütüsler var. İçimizdeki bu İrlandalılar’

Trabzon CHP'de operasyon sinyali!

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, 2014 yerel seçimleriyle ilgili şapkayı önlerine koyduklarını ve gereğini yapacaklarını açıkladı. Karan, “Bazı ilçelerde partimize ihanet edenler var. İçimizde İrlandalılar var, Brütüsler var. İçimizdeki bu İrlandalılar’ın ve Brütüsler’in listesini istedim. Hepsini tespit edip partiden atacağım” dedi. Beşikdüzü ve Tonya’ya çok üzüldüğünü söyleyen Karan, “Bu işi büyükşehirin yanına bırakmayacağım. Her 15 günde bir belediyeye gidip o sözleri kendilerine hatırlatacağım” dedi.

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, 2014 yerel seçimleriyle ilgili şapkayı önlerine koydukların ve düşünmeye başladıklarını belirterek, “Bazı ilçelerde partiye ihanet edenler var. İçimizdeki bu İrlandalıları ve bürütüslerin ilgili arkadaşlardan listesini istedim. Hepsini tespit edip partiden atacağım” dedi.

 Karan, Vakfıkebir İlçe Teşkilatı’nın istifasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Dün orada bir toplantı yaptık. Bu istifa güven tazeleme adına yapılmış bir istifa. Bu anlamda bir kayyum olarak atayacağız onları. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Vakfıkebir’de 30 yıl aday çıkaramayan bir örgüt şimdi aday çıkardı. Gerek adayımız gerekse örgütümüz çok iyi çalıştılar. Sonra kongre yapacağız, 3-5 ilçemizde daha bu tür değişim olabilir. Partimizin kongre süreci zaten yaklaştı. 1 ay sonra başlaması lazım. Ertelenebilir. Tabloyu göreceğiz. Kongre varsa bu işe gerek kalmaz. Ama 2-3 ilçemizde örgütler değişebilir” dedi.

Karan’ın çeşitli konulardaki çarpıcı açıklamaları şöyle:

HALUK PEKŞEN’İ CİDDİYE ALMIYORUM

“Haluk Pekşen’i çok ciddiye almıyorum. Gelip oturacaklar, çalışacaklar bizimle ondan sonra eleştirebilirler. Konuşmak için konuşma yapmasına gerek yok. Haluk Bey, zaman zaman kendini Trabzon halkına hatırlatma gereği duyuyor galiba. Gelecek Yomra ekibiyle çalışacak, ya da Yomra’da belediye başkan adayı olacak, ondan sonra konuşacak. Yerel seçimlerle ilgili zaten hafta içi bir değerlendirme yapacağım.”

BEŞİKDÜZÜ VE TONYA’YA ÜZÜLDÜ

“Tabi Beşikdüzü en çok üzüldüğüm ilçelerin başında geliyor. Yine Tonya da aynı şekilde. Buralarda seçimi alabilirdik. Zaten Büyükşehir olmasa yapı içinde Tonya’yı 860 farkla alıyoruz, Beşikdüzü’nü de 500 farkla alıyoruz. O açıdan bu iki ilçede çok üzüldüm.  Kırsaldaki seçmen bize oy vermiyorsa kırsaldaki adamı suçlama gibi bir şansımız yok.”

15 GÜNDE BİR BELEDİYEYE GİDECEK

“Büyükşehir en büyük darbeyi insanlara vurmuştur. Bunun uygulamalarını ileride göreceğiz. Attıkları zaman mangalda kül bırakmayanlar görecekler. 15 günde bir gidip Belediye Başkanının makamına gidip yapamadıklarını yüzüne söyleyeceğim. O işler öyle kolay değil. Vaat ettiklerini yapacaklar. Milletin parasıyla siyaset yapmaya benzemiyor bu işler.”

İHANET EDENLRİN LİSTESİNİ TOPLUYOR

“Önce biz şapkamızı önümüze koyuyoruz, düşünüyoruz şu an. Vakfıkebir’de bazı partili olduğunu iddia eden bazı arkadaşlarımız örgütümüzü sabote etmiştir. Bu arkadaşlarımızı da cezalandıracağım. Vakfıkebir İlçe Örgütü içinde olan İrlandalıları, İrlanda’ya göndereceğim. Kim partiye ihanet etmişse Trabzon’da listesini herkesin istedim. Hepsinin savunmalarını alıp, hepsini partiden atacağım.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler