Trabzon bizim ortak sevdamız

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Şaban Bülbül ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında misafir etti.Başkan Revi’nin de Makine Mühendisleri Odası’na kayıtlı Makine Mühendisi olması nedeniyle çok sıcak bir ortamda geçe

Trabzon bizim ortak sevdamız

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Şaban Bülbül ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında misafir etti.

Başkan Revi’nin de Makine Mühendisleri Odası’na kayıtlı Makine Mühendisi olması nedeniyle çok sıcak bir ortamda geçen ziyarette Trabzon’un sorunlarının çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunuldu. Trabzon adına ortak hareket edilmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Revi, “Trabzon bizim ortak sevdamız. Şehrimiz adına şehrin bütün dinamikleriyle birlikte hareket edeceğiz” dedi.

Bülbül’ün raylı sistem ve yatırım adası üzerine öncelikli önem istemesine sıcak bakan Başkan Revi, “Şehrimiz için raylı sistem kısa vadede olmasa dahi uzun vadede olabilecek projelerdendir ve şehrimize artı bir değer katacaktır. Yatırım adası hususunda ise lojistik desteğin de sağlanmasıyla birlikte birçok projede olduğu gibi bu projede de gereken takibi yapacağız ve kamuoyunu da bilgilendireceğiz şüpheniz olmasın” şeklinde konuştu.

Başkan Revi, Bülbül ve ekibinin yaptığı ziyaretten de memnun olduğunu ifade etti ve sık sık bir araya geleceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset