Trabzon bedelini sandıkta ödetir

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan Bilgin Trabzon’un büyük yatırımlar alan bir şehir olduğunu, yeni dönemde de bunun artarak devam edeceğini belirterek, Ak Partinin kadroları ile Trabzon büyük yatırımlara, organizasyonlara ev sahipliği yapa

Trabzon bedelini sandıkta ödetir

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan Bilgin Trabzon’un büyük yatırımlar alan bir şehir olduğunu, yeni dönemde de bunun artarak devam edeceğini belirterek, Ak Partinin kadroları ile Trabzon büyük yatırımlara, organizasyonlara ev sahipliği yaparken muhalefetin sadece konuşması, hiçbir icraat ve olumlu eylem için mücadele vermemesini eleştirdi.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan Bilgin seçim çalışmalarına esnaf ve halk ziyaretleri ile devam ediyor.  

Trabzon halkının teveccühünden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilgin
AK Parti’deki güven ve istikrar ortamının Türkiye’de bugüne kadar hiç bir iktidar döneminde sağlanmamış olduğuna dikkat çekerek, ‘Trabzon için kara tablo çizenlere şaşırıyorum. Trabzon her geçen yıl özellikle son 13 yılda katlanarak büyümüştür. Bakınız Trabzon’daki alışveriş merkezine günde on binlerce insan giriyor.  Uzunsokak’taki, Kahramanmaraş’taki, Semerciler’deki, Moloz’daki insan yoğunluğuna bakın. Tüm esnaflar evlerine ekmek götürüyor birçoğu kendini yenilemiş. Allah daha çok versin, bol kazanç versin. Demek istediğim halinden memnun olmayan sayısı çok az.  

TRABZON BÜYÜRKEN KAZANIYOR

Tüm lüks markalar Trabzon’da işyeri açmak için birbiriyle yarışıyor. Birçok bölge müdürlüğü Trabzon’da. Büyük şirketlerin mutlaka bir temsilci veya koordinatörü var.
Konut satışlarında Trabzon Türkiye’nin en çok satış yapılan illeri arasında.
Adeta konut satışında patlama yaşanıyor. Herkes artık yaşam standardını yükselti. Bunlar nasıl oldu zannediyorlar. İki soru önergesi ile mi, akşama kadar konuşarak mı? İnsan boş olunca sözleri de boş oluyor icraatları da. Halkımız kimin ne olduğunu çok iyi biliyor. Kimse Trabzon halkına akıl vermeye onu kandırmaya kalkışmasın. Bunun bedelini Trabzon halkı her seçimde ödettiği gibi bu seçimde de muhalefete ödetecek Trabzon’da 6-0 yolunda en büyük desteği verecektir.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler