Trabzon AKParti 'den gövde gösterisi

AK Parti Trabzon İl Başkanlığınca düzenlenen İl Yönetim Kurulu, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyelerinin katıldığı yemekli toplantı Zigana Yörük Çadırında gerçekleştirildi. İl başkanlığının organizesiyle düzenlenen tanışma ve kayna

Trabzon AKParti 'den gövde gösterisi

AK Parti Trabzon İl Başkanlığınca düzenlenen İl Yönetim Kurulu, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyelerinin katıldığı yemekli toplantı Zigana Yörük Çadırında gerçekleştirildi. İl başkanlığının organizesiyle düzenlenen tanışma ve kaynaşma programına yoğun katılım vardı.

 

GÜNNAR: “TRABZON EN BAŞARILI TEŞKİLATLARIN BAŞINDA”

Toplantıda her iki ayda bir İl Yönetim Kurul, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kollarıyla bir araya gelinip istişare kararı alındı. Gençlik kollarının hazırladığı slayt gösterimiyle başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, toplantıya katılımdan oldukça memnun olduğunu bu tür toplantıları sıklıkla gerçekleştireceklerini söyledi. AK Parti olarak 11 yıldan bu yana istikrarlı bir şekilde ülkeye hizmet ettiklerini vurgulayan Günnar “

''Biz büyük bir aileyiz. Aile içinde temel şey birleşme ve dayanışmadır. Gücümüzü birleştirdiğimiz zaman hedefleri ve engelleri birlikte aşacağız. Asıl olan bu partinin üyesi olup var olabilmektir. İşte bugün bu çatı altında aynı bakış açısında buluşuyoruz. AK Parti Trabzon teşkilatı ülke genelinde en başarılı teşkilatlar arasında yer alıyor.

Trabzon teşkilatlarımız her zaman başarılı olmuştur. Girdiğimiz bütün seçimlerde oyumuzu artırarak bunu ispat ettik. Bu kimsenin başaramadığı bir şey. Biz Rabbimez'e şükredelim ve gelin Trabzon’u teşkilatlarımızla milletvekillerimizle belediye başkanlarımızla üyelerimizle kadın kolu, gençlik kollarımızla hep beraber ayakta alkışlayalım. Hepinizden Allah razı olsun” diye konuştu.

 

GÜMÜŞ: “SEÇİMLERDE EN ETKİN ROLÜ KADINLAR ÜSTLENİYOR”

İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, toplantıların düzenli olarak yapılıp teşkilatlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyet dile getirerek, “Bir seçim sürecine daha girmiş bulunmaktayız. Seçimlerde en etkin rolü kadınlar üstleniyor. Biz kadın kolları olarak bize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız” dedi.

 KARAOĞLU: İL BAŞKANIMIZ BİZLERİ HERZMAN DESTEKLİYOR

Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu ise, “AK Gençlik olarak başbakanımızın izinden gideceğiz. Düzenlediğimiz programlarla gençleri kaynaştırıyoruz. Zaman zaman üniversitede etkinlikler düzenleyerek üniversite öğrencilerini bir araya getiriyoruz. İl başkanımız Sn Günnar her zaman bizlere destek oluyor. Biz gençlerde onu ve başbakanımızın yüzünü kara çıkarmamak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Toplantı daha sonra dilek ve temenni bölümü ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset