Trabzon AK Parti yemekte buluştu

Yemekte bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, "2011 seçimlerine doğru yaklaşık 2 ay öncesinden profesyonel bir şekilde çalışmalarımızı başlattık. Yorgunluğumuzu atmak adına arada bir böyle yemeklerde sizlerle bir araya gelerek, enerji de

Trabzon AK Parti yemekte buluştu

Yemekte bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, "2011 seçimlerine doğru yaklaşık 2 ay öncesinden profesyonel bir şekilde çalışmalarımızı başlattık. Yorgunluğumuzu atmak adına arada bir böyle yemeklerde sizlerle bir araya gelerek, enerji depoluyoruz. Bundan sonra çok yoğun bir çalışma temposu bizleri bekliyor. Hepinize bugüne kadar göstermiş olduğunuz katkılarınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Sayın Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun başarılı çalışmalarından dolayı çok büyük onur ve gurur duyuyoruz. Halkımız her geçen gün AK Partili çalışkan bir belediye başkanının Trabzon'a neler yapacağını kısa süre içerisinde artık algılamıştır. Çok büyük projelerle birlikte Trabzon'un yıldızı parlıyor ve parlayacaktır. Başta teşkilatlarımızın ve il yönetici arkadaşlarımızın üstün gayretlerini unutamayız elbette" dedi.

Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da konuşmasında AK Parti Hükümeti’nin kendilerine verdiği desteğe dikkat çekerek "Biz bir şey yapabiliyorsak her birinizin yapabileceklerini yapmaya çalışıyoruz. Yapılabilen hizmetler yapılmışsa, ulaşılmışsa, başarılar başta Trabzon halkının, AK Parti Teşkilatları’nın, milletvekillerimizin, şehrimizden olan sayın bakanımız Faruk Nafiz Özak'ın, hükümetimiz ve gerçekten Türkiye sevdalısı, Karadeniz sevdalısı ve Trabzon sevdalısı olan sayın başbakanımızın Recep Tayyip Erdoğan'ın arkamızda durması iledir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset