Trabzon 2023’te bambaşka olacak

2023 hedefine atıfta bulunan Atalay, Trabzon’un da 2023’te bambaşka bir kent olacağını söyledi.AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay, “Hedefimiz 2023 yılında çocuklarımıza bambaşka bir Trabzon hediye etmek. Demiryolu bitmiş, Yatırım Adası

Trabzon 2023’te bambaşka olacak

2023 hedefine atıfta bulunan Atalay, Trabzon’un da 2023’te bambaşka bir kent olacağını söyledi.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay, “Hedefimiz 2023 yılında çocuklarımıza bambaşka bir Trabzon hediye etmek. Demiryolu bitmiş, Yatırım Adası, turizm tesisleri, spor organizasyonları ve disneyland gibi projelerle istihdam sorunu olmayan, havası, suyu, denizi tertemiz, güneye açılmış, rahatlamış bir şehir olacak Trabzon” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye için 2023 hedefine atıfta bulunarak, “Trabzon da Türkiye’nin hedefleri doğrultusunda kalkınacak, özgürleşecek ve bambaşka bir kent olacak. Milletimiz Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 ve daha ilerilere taşınmasını istiyor ülkemizin. Trabzon da 2023’te demiryolu bitmiş, sahilleri pırıl pırıl kumsallar ve plajlarla kaplı, dağlarında kayak pistleri, tesisleri, futbolundan yüzmesine, tenisinden atletizmine uluslararası organizasyonların başkenti, sağlık ve eğitim turizminin merkezi olacak. Trabzonspor ve turizm ile birlikte, disneyland, Yatırım Adası gibi projelerle istihdam sorunu ortadan kalkan bir Trabzon olacak. Aynı zamanda kentsel dönüşümleri tamamlanmış, Güney Çevre Yolu’yla güneye açılmış ve nefes almış, doğalgaz ile birlikte havası, derin deşarj sistemiyle denizi temizlenmiş, yeşil bir kent olacak Trabzon. Bunlar Trabzon için çok zor işler değil. Trabzon’un bu gücü var. Yeter ki güçlü olalım, birlik olalım, iri olalım, diri olalım” dedi.

AK Parti’nin 400 milletvekili hedefine de değinen Atalay, “Sayın Cumhurbaşkanımız bugün sadece Türkiye'nin değil dünyanın siyasetinin belirleyicilerinden oldu. Bugüne kadar da girdiği bütün seçimleri kazanan böyle bir lider dünyada yok. Belli bir çıtayı koyduysa bizden daha iyi biliyor diye düşünüyorum. Hayal değil 400 milletvekili. Neden olmasın diye düşünüyorum.

Sayın Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanırken yüzde 24'le kazanmıştı ve o seçimlerden sonra gittikçe oyunu arttıran bir hale geldi. Sayın Cumhurbaşkanımızın gezilerine ben Anadolu'da katılıyorum. Gittiğimiz her ilde büyük bir ilgi var.

Mesela 17 Aralık sürecinden sonra biz Trabzon ve Ordu'daydık. Ben bu kadar kararlı bu kadar hırslı, mücadeleci, benimsemiş ve savunmacı bir taraftar görmedim. Milletimiz Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 ve daha ilerilere taşınmasını istiyor ülkemizin. Bu oylarda muhtemelen artarak devam edecek. Cumhurbaşkanımızla Başbakanımızın birbirini tamamlayıcı görüntüsü halkımız tarafından benimseniyor” diye konuştu.

Türkiye’nin geleceği gençler ve çocuklara yönelik projeleri sürekli yaptığını bundan sonra da yapmayı sürdüreceklerini ifade eden Atalay, çocuklarımıza iyi bir Türkiye, iyi bir Trabzon bırakmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset